2777
2789
عنوان

به تغذیه خودتون یا بچه اهمیت بدین

196 بازدید | 27 پست

اینقدر برای بچههاتون بیسکویت یا چیپس پفک و پفیلا یا انواع ویفر و کیک و کلوچههای بیرونی رو نخرید . انواع پیتزا یا غذاهای بیرونی مثل همبرگر و سوسیس و کالباس و نواع نوشابه و دوغی که از بیرون میخرید فقط برای بچه و حتی خودتون ضرره .

با هر غذایی مخصوصاً غذاهای گوشتی مثل مرغ یا ماهی یا گوشت گوسفندی و ... چیزایی مثل ماست یا ترشی و یا سالاد نخورید . خوردن چیزها با گوشت سمه و معده رو ضعیف میکنه .

من موندم طرف واقعاً از مشکل کبد و معده رنج میبره ولی یا همش غذای بیرونی میخوره و محصولات فست فودی و ... یا انواع ترشی و نوشابه و این چیزا . اون معده تحمل نمیکنه اگه معده یا کبدتون رو از دست بدید زندگیتون رو هم از دست دادید .

خوردن همیشگی برنج به عنوان وعده غذایی خوب نیست مخصوصاً وقتی برنج طارم نباشه . بهتره در کنار برنج که به صورت آبکش استفاده میشه و هیچ ارزش غذایی نداره به خاطر اینکه آب برنج ازش جدا میشه و به صورت دمی پخته نمیشه بهتره به جاش حداقل دو سه وعده در هفته رو بلغور گندم و جو استفاده کنید . بلغور گندم رو میتونید تفت بدید و بعد به صورت کته مثل برنج دم کنید با هرچی که دلتون میخواد بخورید . بلغور جو هم که همینطور میشه و یا به صورت سوپ و انواع آش که توی فرهنگ ایرانی غذاهای آبکی برای معده و روده خیلی بهتر از غذاهایی مثل برنج یا غذاهای فست فودی که باعث آسیب دیدن بیشتر معده و کبد میشن .

چون نمیخوام حرفم طولانی بشه بیشتر توضیح نمیدم اما بعداً احتمالاً چیزای بیشتری در این مورد بگم.

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله باهاتون کاملا موافقم تا حدودی هم رعایت میکنم امام علی میگن منشا همه بیماری ها از معده و خوراک هس ...

آفرین دقیقا گل گفتی

پسر من ک اختلال پردازش حسی داره

ن چیز مضر میخوره ن مفید

راحتم

۷سالسع فقط تا حالا تونسته دومدل غذا تست کنه

میوه فقط ی مدل میخوره

اجیل فقط ی مدل

شیر فقط سرد ک بو نده

تاحالا لب ب غذا وگوشت وتخم مرغ وپیتزا واینا نزده

هرچیزیو بو میکنع اول اگع بدش بیاد استفراغ میکنه

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

سلام گلم میشه با طب سنتی سنگ صفرا رو درمان کرد. صفرام سنگ زیاد داره

بله که میشه عزیزم ولی اول باید مزاج شناسی بشید چون صفراتون زیاده اگه هم درمان بشید باز دوباره سنگ برمیگرده

باید اصلاح تغذیه و پاکسازی معده و کبد انجام بشه براتون از طریق غذاهایی که میخورید

پسر من ک اختلال پردازش حسی دارهن چیز مضر میخوره ن مفیدراحتم۷سالسع فقط تا حالا تونسته دومدل غذا تست ک ...

پسرتون باید درمان بشه عزیزم وگرنه در بزرگسالی به شدت دچار کمبود های مختلف میشه و حتی فرآیند رشد هم دچار اختلال میشه چون خیلی چیزا رو نمیخوره

پسرتون باید درمان بشه عزیزم وگرنه در بزرگسالی به شدت دچار کمبود های مختلف میشه و حتی فرآیند رشد هم د ...

درمان نمیشه دیگه ۷سالشه

حاضر نیس تست کنه چیز جدید

اصرار هم کنی یا عق میزنع یا لجباز

گفتن باید بپذیرین شرایطش عادی نیس

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

اون قسمت بالا رو قبول دارم آدم به جای اینکه پول بده بابت این آشغالا به جاش مغزیجات بخره نخود کشمش برگه زردآلو انجیرخشک پسته بادام و.. هر بار یه مشت بده به بچه بخوره

ولی بلغور گندم و جو رو شاید آدم بزرگ بخاطر خواصش بخوره ولی بچه ها نمیخورن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من یه دوره رژیم گرفتم و لاغر شدم خیلی صفرام سنگ ساز شد

اون رژیم تعادل مزاجی بدن رو بهم زده باید دوباره متعادلش کنین حتما پیش یک پزشک طب سنتی برای مزاج شناسی برین

مبتلا به اوتیسمه؟

ن عزیزم اختلال پردازش حسی فقط

اوتیسم نداره

ب بو حساسه ب شکل وطعم غذا ب کثیف شدن دستاش ب اینکه کسی لمسش کنه ب بعضی جنس پارچع ها

حاضر نیس چیز جدید تست کنه مخصوصا غذا

اون غذاهایی روهم ک میخوره برحسب شانسی واتفاقی خوشش اومده

درمان نمیشه دیگه ۷سالشهحاضر نیس تست کنه چیز جدیداصرار هم کنی یا عق میزنع یا لجبازگفتن باید بپذیرین ش ...

انواع دکترها رو ببر طب مدرن طب سنتی طب سوزنی طب فشاری از هر علمی که میشه کمک بگیر شاید درمانی پیدا بشه