محمدجوادمهراد مدیر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 عنوان جرات حقیقت | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 110 پست ورود برا عموم آزاده.فقط با رعایت ادب و متانت. دیروز | 09:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 نسبتش چیه؟ح خودتو تصور کن خب😂 .از کدوم اعضای بدنت بدت میاد ؟ هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 اونجارو ترک میکنمولی از کسی بدم نمیاد فکر نمیکنی ترک کردن محیط نمی گن نشونه بی معرفتیه؟
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9049 خودتو تصور کن خب😂 .از کدوم اعضای بدنت بدت میاد ؟ از چه کسی؟؟ چه شخصی منطورمه؟؟در ضمن منظورتم متوجه نشدم 🤔 ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 فکر نمیکنی ترک کردن محیط نمی گن نشونه بی معرفتیه؟ آخه من واسم پیش اومده شوهرم نذاشت ترک کنم گفت وایسا بعد با هم میریم یکم تحمل کن.
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9049 فکر نمیکنی ترک کردن محیط نمی گن نشونه بی معرفتیه؟ اخه موندنم ممکنه حال بقیه رو خراب کنه، من شادی جمعو به ترک خودم از محل ترجیح میدم ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 از چه کسی؟؟ چه شخصی منطورمه؟؟در ضمن منظورتم متوجه نشدم 🤔 میگم قیافتو خودتو تصور کن خوب بگو از چه اعضای بدنت بدت میاد کلا بد حرف میزنم من 😂😂درست نمیپرسم میدونم حق داری هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9049 فکر نمیکنی ترک کردن محیط نمی گن نشونه بی معرفتیه؟ من تو محیط کارمم همینطوری عمل میکنم، حتی یکبار ماموریت باید میرفتم ،نرفتم ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 اخه موندنم ممکنه حال بقیه رو خراب کنه، من شادی جمعو به ترک خودم از محل ترجیح میدم خب اگه دیگران باعث ناراحتیت شده باشن چی؟
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 هعی روزگار🚶🏻♀️ هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9049 میگم قیافتو خودتو تصور کن خوب بگو از چه اعضای بدنت بدت میاد کلا بد حرف میزنم من 😂😂درست نمیپرسم مید ... ببخشید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خندم بخاطر نفهمیدن مطلب بود میای pv ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9049 خب اگه دیگران باعث ناراحتیت شده باشن چی؟ زورم به خودممیرسه ، بعضیا میگن نشانه صعفه ولی من به حفظ شخصیت خودم تعبیرش میکنم ، شایدم اشتباه میکنم ♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 6683 ببخشید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خندم بخاطر نفهمیدن مطلب بود میای pv ن دیگ حوصله ندارم خسته شدیم بسهمرسی از وقتتونروز خوش هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم
محمدجوادمهراد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1771 زورم به خودممیرسه ، بعضیا میگن نشانه صعفه ولی من به حفظ شخصیت خودم تعبیرش میکنم ، شایدم اشتباه میکنم نه جالبه
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 8140 زورم به خودممیرسه ، بعضیا میگن نشانه صعفه ولی من به حفظ شخصیت خودم تعبیرش میکنم ، شایدم اشتباه میکنم اشتباه میکنی به خاطر دیگران از خودت میزنی نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!