2777
2789
عنوان

نمونه کارای تزریق ژل رو تو اینستا که میبینم حالم بهم میخوره 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 70 پست
استاد شما اگر مسیر نور رو میره پس نباید دوستانی که با غیرارگانیک ها کار میکنن داشته باشهشایدم خودشون ...

خودش مسیر نوره گفتم از دوستانش بوده و از خاطراتشون گفتن ،بعدم اجنه رتبه دارن همشون از اول عفریت در نمیان عزیزم اون که خیلی قدرت گرفته و گنده شده میشه عفریت و زن هاشونم ام صبیان هستن که اونام درجه هاشون فرق داره و اینکه موجود نورانی هیچ وقت وارد بدن کسی نمیشه برای همین گفتم بهت اون که وارد بدن کرده تاریکی بوده.و اینکه اسمی ازش نمیتونم ببرم تو ماورا خیلی ها میشناسنش.مهم اینه مسیرش نوره .حداقل روغن درمانی و شمع تراپی و کارای دیگه که دیدیم چه عوارضی روی هاله بدن دارن و یاد نمیده و ما فقط مجازیم اگر دود کنیم اسپند با زاج باشه نه کندور و مریم گلی و برگ بو.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
خودش مسیر نوره گفتم از دوستانش بوده و از خاطراتشون گفتن ،بعدم اجنه رتبه دارن همشون از اول عفریت در ...

شما همون زاجت رو دود بده و مثل من شمع به بقیه اموزش نده

موفق باشید هم خودتون هم استادتون

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما همون زاجت رو دود بده و مثل من شمع به بقیه اموزش ندهموفق باشید هم خودتون هم استادتون

حتما عزیزم همین کارو میکنم بعدا فقط نیایی ازم بپرسی بخاطر شمع هایی که دود کردی چه انصراف نامه هایی باید بخونی.روز خوش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
حتما عزیزم همین کارو میکنم بعدا فقط نیایی ازم بپرسی بخاطر شمع هایی که دود کردی چه انصراف نامه هایی ب ...

شما خیال تون راحت باشه

من هرگز شما رو مرجع قرار ندادم و نمیدم و مثل شما درگیر موجودات فرکانس پایین نمیشم چون خودمم در فرکانس اونها نیستم

انقدرم ادم سطحی ای نیستم که توی نی نی سایت اونم از افرادی مثل شما کمک بخوام

اگر کمکی بخوام اول از همه از خدا میخوام بعد خودش وسیله رو سر راه من قرار میده

بهتره ادم انقدر به ایگو خودش تکیه نکنه و خودش رو در مرکز همه چیز ندونه

و بدون اطلاع نظر نده

کسی که مسیرش نور باشه اصلا اول از راه دین وارد نمیشه

از راه عرفان وارد میشه

شما به استاد علوم غریبه تون و موکلینش تکیه کنید😂هرگز علوم غریبه در حد و حدود و اندازه ای نیستن که من برم سمت شون و ازشون امداد بخوام، شکر خدا نیازی هم بهش نداشتم و ندارم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شما خیال تون راحت باشهمن هرگز شما رو مرجع قرار ندادم و نمیدم و مثل شما درگیر موجودات فرکانس پایین نم ...

کلا همه چیو قروقاطی کردی چندبار بخون چندان بازم مهم نیست و اصلا نیازی نیست بخوام خودمو به تو اثبات کنم چون مسیری که خدا سر راهم قرارداده و غیر خدا کاری انجام ندادم یا راهی نگفتم و تمام راهها از آیات و سوره های قران بوده و چیزی که خودت حاضر به پذیرشش نیستی و علمی که میدونمو بیام برای شما توضیح بدم به اندازه کافی چیزایی که لازم بود بهت گفتم و نخواستی قبول کنی و میدونم درکی از صحبت ها نداری و به همون حرف خودت که علوم غریبه اس ادامه بده چون حتی استاد علوم غریبه نیست . و هرکسی مسیرش مشخصه موفق باشی

تو خونه پروتال نیست اولا.دوم خیلی چیزا از کودکی دیده میشده برای من و ثانیا مدیوم ربطی به اسکیزو ندار ...

خانم مدیوملطفا بگو هاله من چه رنگیه

یا اصلا بگو من الان لباسم چه رنگه؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه ها من ۲۶ روز پیش ژل لب روئوفیل زدم ، تا چند روز قبل عالی بود از همه چیزش راضی بودم ولی چند روزه ک ورمش خوابیده کامل ، لب پایینم گلوله شد زنگ زدم دکترم گفت بیا ماساژ بدم تاثیر داره بنظرتون بعد یک ماه ؟ 😭

میشه لطفا اسم پزشکت رو بگی❤️

شما کدوم شهری

برو یه ذره مطالعه اتو ببر بالا بچه جان

یبارتوبانک بودم یه خانم بهم گفت دعایاحرزهمراهته گفتم نه واقعاهم نبودگفت یه هاله دورته کسی نمیتونه بهت اسیب برسونه پست شمادیدم یادم افتاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یبارتوبانک بودم یه خانم بهم گفت دعایاحرزهمراهته گفتم نه واقعاهم نبودگفت یه هاله دورته کسی نمیتونه ب ...

خیلی ها درک نمیکنن چیزی که دیده میشه، من اینجا کلی توضیح دادم آخرشم نسبت علوم غریبه و موکل جن میدن، خیلی مهم نیست وقتی بعدش دچار مشکل که انشالله هیچ وقت برای کسی پیش نیاد بشن میان دنبال راهکار، بخاطر حرفایی که به خانم قبلی زدم از صبح همچنان سرم درد میکنه و سنگینه چون خودش حس نمیکنه اطرافش چه خبره ولی در حد مرگ به من فشار اومد.