2777
2789
عنوان

جمعه عقدی یکی از دوستا شوهرم دعوت بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 98 پست
یعنی داماد شما رو نگاه میکرد؟؟

نه دوست دیگش داماد طفلک اصلا جای ما نبود

کلا چندتا دوستن باهمن وقتی یکی عقد میکنه مهمونی میگیرن

دوره راه میندازن برای تبریک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش نگو من یه مهمونی با همکارای شوهرم رفویم خانوماشونم بودن یکی از همکاراش انقد منو نگا میکرد اذیت میشدم فک کن کامل میچرخید از صندلیش رو من میشست پیش شوهرم گفتم دیگه از اون تاریخ نرفتیم مهمونیای همکارش

کاربری دست دو نفره

به هیچ عنوان نگو ممکن طرف دوستش را بگیره و بگه خودت مقصری یا تو نگاهش کردی اون اصلا اینطور آدمی نیست ...

اره شوهرم همونجام همش میگفت موهاتو بده تو زیر گردنتو بموشون

خانومش خیلی گیره الان که دختر دایمم هست همش میهان بگن بریم بیرون اینکارو کنیم اونکارو کنیم

اگه خانومش دختر دایته ک عروس میشه فامیل خانومش شاید منظورش از اینکه گفته خانوادگی خشگلن خانوم خودش بوده ها؟؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
بهش نگو من یه مهمونی با همکارای شوهرم رفویم خانوماشونم بودن یکی از همکاراش انقد منو نگا میکرد اذیت م ...

بدبختی من دفعه اولش بود اینجوزی میکرد قبلا من خیلی دقت بهش نداشتم ایندفعه دقیقا روبروم بود زل زده بود بهم

میگه پوشیده بودیم

اصلا بحث پوشیدگی دیگه اینجا مطرح نیست تو این جور فضا ها که باید مختص شادی و بزن و برقص باشه مجالس جدا انرژیشون خیلی مثبت تره تا مختلط و نگاه همه مردا و دید زدناشون

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

وقتی خدا احکام فرستاد برامون به فکر آسایش و آرامش تک تک مون بوداز جمله دستور جدا بودن محرم و نامحرم

بابا بزن برقص نبود مهمونی بود فقط تو تالار ی نهار بود هیچی نداشت همه خانواده بودن

[QUOTE=403358701]اره شوهرم همونجام همش میگفت موهاتو بده تو زیر گردنتو بموشون[/QUOTE

این را یادت باشه همیشه مردا طرف هر کسی هستن جز زناشون همیشه مقصر خانم ها هستن و میگن خدمت کاری کردی که اون اینطور نگاهت کرد

اصلا بحث پوشیدگی دیگه اینجا مطرح نیست تو این جور فضا ها که باید مختص شادی و بزن و برقص باشه مجالس جد ...

اصلا بزن برقص نداشت ی نهار بود ی عقد اریایی همین