2777
2789
عنوان

اگه دامادتون جلو شما خواهرتونو فحش بده ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 48 پست

کاش بچه رو نگه میداشتی ک گریه نکنه.کاش خواهرتم بچه نمیاورد از این روانی

اره دیده پشتوانه نداره شاخ شده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اوله صب مث اینکه فقط بچه دبستانی های سایت بیدارن

شمام در حد همون بچه دبستانیا هستین

وگرنه خواهرت از یه مرد وحشی بچه نمیاورد عزیز

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبر و توانش را قبلا دیده و این بخت را نصیبش کرده ، زیاد حرصش را نخور ، زندگی شیرینی های خودش را ...

ببین شوهرش دست بزن داره خیلی وحشیه . اصلا نرمال نیس . ما پدرو مادر نداریم . برادرم نداریم . خواهرمم هیچی نداره مستقل نیس . حس کردم نکنه ب خودش فشار بیاره ک کسی پشتم نیس بهش گفتم من هستم حتی بیا با هم تو دفتر کار کنیم فکر این نکن مجبوری تحمل کنی . دیگه من دارم میبینم اب شدن خواهرمو . گفتم نکنه کم بیاره از نظر روحی

کاش دلها در چهره ها بود ...
من یبار خواهرزاده ۱۶ سالش بود با برادر کوچیکش دعواش شد باباشون از بیرون اومد سرخ شده بود دیدم داد و ...

کار خوبی کردی،منم عکس العملم همینه

آدم احترام طرف را داره ،میهمان را روی سرش میزاره ولی وقتی یکی قلدری میکنه و زور میگه هرچی کوتاه بیای بیشتر میخوری ،این نظر منه

کاش بچه رو نگه میداشتی ک گریه نکنه.کاش خواهرتم بچه نمیاورد از این روانیاره دیده پشتوانه نداره شاخ شد ...

خواهرزاده ام اصلا عادی نیس ژه سره جیغ میکشه بی دلیل . دو یالسه ولی اصلا اروم نمیشه مگر با بغل پدر یا مادرش . پدرشم محل نمیداد تو گوشی بود . منم میرفتم سمت بچه داد میزنه من بغل میکنم یا هر کس دیگه جیغ و داد میکنه اصلا نرمال نیس بچه هم

کاش دلها در چهره ها بود ...

ما کردیم، شما نکن!! تهش هیچی نیست...

قدیمیا میگن؛ زن و شوهر دعوا کنند، ابلهان باور کنند!!

اینها ممکنه برای هر زوجی اتفاق بیوفته ...

اما یادت باشه؛

هر شکاف بین زوجین ممکنه در شبی رویایی حل و فصل بشه و دوباره به هم برگردن،

اما برادر و خواهری اینطوری نیست!! مراقب حدود رفتاریت باش، خصوصا با پیشنهاد احمقانه طلاق!!! آخرش میشی آدم بده قصه!!!

احتمالا بچه اولشونه و حساس هستش شازده، اینها با گذر زمان و فرزندان بعدی ممکنه بهتر بشه...

و در نهایت اگه اذیت میشید، محدود کنید ارتباطتون رو از اون آدم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خواهرزاده ام اصلا عادی نیس ژه سره جیغ میکشه بی دلیل . دو یالسه ولی اصلا اروم نمیشه مگر با بغل پدر یا ...

عصبی شده دیگه

ب خواهرت بگو بچه رو ی دکتر ببره خب حداقل

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوب شما بخاد طلاق بگیری چطور پشتشی کار داری خونه داری خرجش رابدی؟

میتونی روزهاکه شوهرش سرکاره بچه ش را بگیری که بتونه یک حمام بره ارایشگاه بره یا تفریح تا روحیه ش باز بشه اینطور حمایت بکن

دره اغل رو زود باز کردن برگرد تو اغلت

تو اغل جای توعه

از دومادتون مثب سگ میترسی عقده هاتو اینجا سر ما چرا خالی میکنی ازپشت کوه اومده😆

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ببین شوهرش دست بزن داره خیلی وحشیه . اصلا نرمال نیس . ما پدرو مادر نداریم . برادرم نداریم . خواهرمم ...

کامنت قبل بهت گفتم خوب کردی که گفتی ولی ی قانونه برای خودت میگم زیاد حرصش را نخور و درگیرش نباش

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....