2777
2789
عنوان

اگه دامادتون جلو شما خواهرتونو فحش بده ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما اگر اونجا حضور داشتی چرا نرفتی بچه خواهرتو نگه داری؟ بعدم بنظرم شما دخالت نکن و پیشنهاد جدایی نده. این مسائل پیش میاد خواهرت خودش باید بتونه حل کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

این داماد یه گوشمالی می خواد

حالا چون دعواییه باید زیر زیری کارتونو انجام بدی

خواهرت یکماهه حمام نرفته!!!

وقتی به خواهرت گفت آشغال میگفتی،دستت درد نکنه اقای فلانی خب یعنی منم اشغالم دیگه،یه کم شرمنده اش می کردی

خیال کردی داداش داشتی چی میشد؟ میرفتن کتک کاری؟ نه ، الان هر کسی به فکر زندگی خودشه

برای یه فحش هم کسی طلاق نمیگیره ، اونم کسی که بچه داره

رفتار داماد شما زشته ولی مدلشه و خواهرت اینو میدونه و بچه دار شده

دقیقااااا چه ربطی به جدایی داشت

فکر میکنن خیرخواهن ولی نمیدونن با این حرف چه بر سر زندگی خواهره میاد .

اون خواهرش الان این حرف میره تو مخش سر هر چیزی به این فکر میکنه چقد بدبختم چرا جدا نمیشم ازین و ....

امیدوارم خواهرش ادم دهن بینی نباشه

هست دارم میبینم خیلی داره اذیت میشه

خدا صبر و توانش را قبلا دیده و این بخت را نصیبش کرده ، زیاد حرصش را نخور ، زندگی شیرینی های خودش را هم داره و سختی کشیدن هم طبیعیه .....تاجای ممکن دخالت نکنی ب نفع خودت و خواهرته ...میدونم دلسوزشی ولی گاهی دلسوزی یه ادمو نابود میکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من یبار خواهرزاده ۱۶ سالش بود با برادر کوچیکش دعواش شد باباشون از بیرون اومد سرخ شده بود دیدم داد و بیداد تو خونه بلند شد همه میکشیدن دامادمونو که پسر ۱۶ ساله رو نزنه منم دیدم بچه ها ترسیدن بچه زیاد بود چنان زدم سر و سینه داماد که همه کشیدن کنار دامادمون ساکت شد منم داد زدم اینجا بجز بچه های خودت بچه های ماهم هست ترسیدن صداتو بیار پایین واقعا عصبانی شده بودم مرد گنده یعنی چه تا یکهفته بعد خواهرم میگفت وای من باورم نمیشه فلانی تاحالا چقد احترام مارو داشته چرا زد خخخخخ پیغام دادم اگر نزده بودم الان بچه ۱۶ ساله رو بخاطر چیز الکی زده بودی ناقص کرده بودی

نمیدونم گاوی که به بچه کوچیک فحش میده و با زنش عین برده رفتار میکنه چرا انقدر طرفدار داره تو نینی سایت

واقعا کاش میشد یکی خفتش کنه ببره تا میخوره به حسابش برسه، اینا کارشون از منطق و انسانیت گذشته

فقط با کتک ادب میشن

امیدوارم خدا بزنتش فقط، به خودش بیاد بفهمه جز همین زن و بچه هیچکس قرار نیست جنازشو جمع کنه

نگران پیشنهادتم نباش، خواهرت اگه عقل داشته باشه روزی صدبار به طلاق فکر میکنه، همین که گفتی همراهشی بهش دلگرمی میده

کار خوبی کردی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.