2777
2789
عنوان

دوس دارم طلاق بگیرم

610 بازدید | 45 پست

ولی بخاطر انتخاب شوهرم جلوی همه خانوادم وایسادم

چیکار کنم

مامان بابامم هفتاد سالشونه قدیمین میگن بی آبرو میشیم دق میکنن

موندم چه غلطی کنم

خانوادش اذیتم میکنن نمیذارن زندگی کنم

مشکل فقط خانواده اش هستش؟

با خودش صحبت کردی ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل فقط خانواده اش هستش؟با خودش صحبت کردی ؟

خودش اهل صحبت نیست همیشه میگه حوصله حرفای زنونه ندارم

ولی من بخاطر خانوادش هر شب دارم کابوس میبینم الانم دستام میلرزه هیچ اختیاری رو کنترل زندگیم ندارم بی فرهنگن داغونن من نمیتونم با این آدما

سرزده میان خونم

حرف و جزئیات خونم رو پخش میکنن

حالم خیلی بده

پشت سرم حرف میزنن ولی جلوی شوهرم فرشته میشن

خودش اهل صحبت نیست همیشه میگه حوصله حرفای زنونه ندارم ولی من بخاطر خانوادش هر شب دارم کابوس میبینم ا ...

خوب تا باید یاد بگیری چطور با اینا رفتار کنی!

شده بخاطر اونا همسرت باهات بدرفتاری کنه؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خوب تا باید یاد بگیری چطور با اینا رفتار کنی! شده بخاطر اونا همسرت باهات بدرفتاری کنه؟

آره وقتی قطع رابطه بودم حالم خوب بود دوباره ارتباط گرفتن همشون دوباره حرفاشون شروع شد دارم دق میکنم شوهرمم اهل گفت و گو نیست

آره وقتی قطع رابطه بودم حالم خوب بود دوباره ارتباط گرفتن همشون دوباره حرفاشون شروع شد دارم دق میکنم ...

چطور شد رابطه دوباره شکل گرفت ؟

مهم ترین چیز اینه خودت رو کنترل کنی و فکر کنی و بهترین رفتار رو داشته باشی

چون با همسرت مشکلی نداری و مشکلت خونواده اش هستش

خدا نابود کنه خونواده ای ک اذیت میکنن

فقط ب خدا بسپار

کاری ک من کردم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️