2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21533 بازدید | 297 پست
بچتو دوست داری؟مگه بخاطر بچت نیس که این زندگیو تحمل میکنی؟ چرا یبار برای همیشه این زندان سیاهی که دو ...

بچم دوسداره پدرو مادرشو باهم خوب ببینه مدام میک مامان ازت میپرسم منو دوسداری یا بابا بابارو بگو مامان همش بابامو فوش نده چرا همو نمیبوسید چرا باهم مهربون نیستین وقتی ازش میپرسم اگ منو با جداشیم کدوم انتخاب میکنی میگی هردو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم دوسداره پدرو مادرشو باهم خوب ببینه مدام میک مامان ازت میپرسم منو دوسداری یا بابا بابارو بگو ماما ...

فیزیکی نه ولی به زبون براش از باباش دنیایی بساز.بذار اون به دنیا خوش بین باشه.مگه چندسالشه که مفهوم ظلم وادمهای کثیفو بدونه.بهانه نیار .روخودت کار کن.با دخترت زندگی قشنگ بساز.باهاش بازی کن.بچه شو.زندگی هیچ کس گل وبلبل نیس بخدا.حداقل یه فردارو برای بچت قشنگ کن.حال خودتم خوب میشه.بچت گناهی نداره.اگه همینجور پیش بره از دستت در میره وبغیراز خونه پناه میاره ها

واقعا نی نی سایت عجیبن... به جا اینکه بگن خوشبخت شاد باشی... یکی میگه شاید خیانت کار... یکی میگه نماز خوندن یه آپشن نیست... با اینکه هست..

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اسی فیزیکی نه ولی به زبون براش از باباش دنیایی بساز.بذار اون به دنیا خوش بین باشه.مگه چندسالشه که مف ...

هرچیم بشه من مقصرش نیستم.بچم عکس ی هرزه رو با باباش دیده تو ماشین باباشو با ی هرزه دیده

هرچیم بشه من مقصرش نیستم.بچم عکس ی هرزه رو با باباش دیده تو ماشین باباشو با ی هرزه دیده

اگه بخواییم تقصیر هارو تقسیم کنیم شوهرت ۸۰ تو ۲۰

نمیدونم چی بم کاش دخترت کنارم بود میبردمش برای خودم

والا اینایی ک شما گفتی بیشتر ازش بوی خیانت میاد تا پز دادن.زیاد ب نمازو روزشم دل نده مذهبیا صیغه میک ...

امثال تو آدم نیستن جدا

میگفت همسرم هپلی هست و چندتا بدی ردیف میکرد ، اوکی بود

گرچه موافق حرکت استارتر نیستم و اینجا جای حرفاش نیست

ولی لطفا آدم باشید شماها هم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

والا اینایی ک شما گفتی بیشتر ازش بوی خیانت میاد تا پز دادن.زیاد ب نمازو روزشم دل نده مذهبیا صیغه میک ...

حسم میگه شما از یه همچین مردی ضربه خوردین یا کسی از اطرافیان

امیدوارم خوشبخت باشین و مشکلاتتون حل بشه گلم