2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21745 بازدید | 297 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شوهرت بهت پول میده دیگ منم عاشق اینم بخودم برسم ولی با کدوم پول

همه چیز به ظاهر نیست . خوشبختی یه سطح فکریه که با باز از بین بردن کینه ها و احساسات منفی شروع میشه. من خودم امسال برام اصلا سال خوبی نبود و پولمو دزدیدن ولی رفتم کلی کتاب خوندم دوره های TFTو مراقبه انجام دادم و حالم خیلی خوب شد و نصف پولم برگشت. لازم نیست کارای گنده بکنی و خودتو ناراحت کنی که چرا مثل بقیه نیستی؟ به حرف آدمایی که بهت احساس ناکافی بودن میدن گوش نکن. هیچکس کامل نیست

واقعا آدم اینجا چیزایی میشنوه که برق سه فاز میگیرتش اصلا اینطوری فکر نکن عزیزم

من خیلی فکر کردم این ادم اونقدی بمن ضربه زده ک اندازه نداره ولی طلاق با بچه هیچ جوره ب نفع من نیس.تصمیم گرفتم برم تراپی این اخرین راهه.من بحدی افسرده و داغونم ک خدا میدونه.

بچه داری شما

نه

خانوادت پشتت نیستن؟

آخه پدری ک یکسره در حال خیانته...همون بهتر ک نباشه

مطمئن باش یجایی تقاص پس میده بخاطر این کثیف کاری هایی ک انجام میده خدا خودش گفته وقتی کسی نخواد درست بشه ابزار و امکانات رو براش بیشتر میکنه تا در همون مسیر گناه باستفاده کنه یا ن الانم شوهرت خودشو غرق در گناه کرده مطمئن

باش یروز ورق برمیگیرده خدای دخترتم بزرگه❤️

من خیلی خیلی از زنا مطلقه هرزه و دخترای هرزه بدم میاد همیشه دعا میکنم خدا تو همین دنیا تقاص کارایی ک کردن رو ازشون بگیره

طلاقم بگیرم ازبنی ک هستم بدبختر میشم چون ن حامی دارم ن پولی

ب خودت بیا ینی چی چون حامی نداری و پول نداری باید روانتم نابود کنی

من هیچوقت هیچوقت کسیو ب طلاق تشویق نکردم

ولی چیزای ک تو تاپیک هات نوشتی این ادم ارزش موندن نداره

ی کاری برا خودت دست و پا کن

شب بیدار موندن و از اونورم تا عصر خوابیدن فقط و فقط برا اینکه نخوای تو. جریان زندگی باشه چه فایده ی داره

اوکی طلاق نگیر ولی حداقل زندگی کن

ببلند شو با دخترت بگرد و زندگی کن

صبح بیدار شو صبحونه اماده کن دوتایی باهم بخورید

بعدش بزن بیرون پارکی جایی

کلاس ورزشی

چیزی ی حوری خودتو سرگرم کن

حالا ک میگی حامی نداری و پول

ب شوهرت ب جشم کیف پول نگاه کن

ب درک وقتی اینقد ادم کثیفیه روان خودت و دخترتو برا همچین تدمی بهم میزنی ک چی بشه

دقیقا موافقم به جای اینکه فکر زندگی خودش باشه و سعی کنه این سم رو از زندگیش بیرون بیاره میخواد خود ...

میشه یکم مهربونتر باشین باهم؟

چرا فکرمیکنین کسی که حالش بده تمام تلاش تلاششو نکرده که حالش خوب باشه؟ شما جای اون بودین و دردای اونو کشیدین؟

من خیلی فکر کردم این ادم اونقدی بمن ضربه زده ک اندازه نداره ولی طلاق با بچه هیچ جوره ب نفع من نیس.تص ...

اینکه حامی نداری برای طلاق خیلی بده

واقعا زندگی با همچین جونوری فاجعه هست

امیدوارم برات بهترین ها رقم بخوره عزیزم

من خیلی فکر کردم این ادم اونقدی بمن ضربه زده ک اندازه نداره ولی طلاق با بچه هیچ جوره ب نفع من نیس.تص ...

نماز بخون خیلی تاثیر داره ت همه چی تو زندگی ت حال و هوات همه چی.. امتحان کن پشیمون نمیشی من وقتی نماز میخونم و درد و دل میکنم با خدا ی حس خوبی میگیرم خیلی سبک میشم🥲