2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21824 بازدید | 297 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما اصلا شوهر اسی رو نمیشناسی این حرفها تهمت حساب میشه گناه داره دلشو چرکی نکن

ولش کن بیماره واقعا انگار دیگ کل مردای ایران همه کثیف و خیانتکارن ب گفته ایشون کسی حق ادکلن زدن نداره لباس خریدن نداره😂😂

عزیز شوهر من امتحانشو پس داده بعد 8سال دیگه میشناسمش همه ی این جنجال ها فقط ب خاطر اینه ک گفتم اهل ن ...

عزیزم بچهام ۳ سال فرقشونه مدام بزرگه کوچیکه رو اذیت میکنه وبچه کوچیکم ۴ ماهشه ...شما چطور این شرایطو کنترل کردی؟

مثل اینکه خیلیا از نماز خون بودن فشاری میشن.

آرام باشید دوستان.

خوشبخت باشی اسی جون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ایشون حس خوبی نسبت به همسرش داره و اون رو به اشتراک گذاشته ویژگی هایی هم که گفته به نظر من خیلی خوبه ...

منم شوهرم بدنسازه همیشه ادکلن میزنه همش حمومه خوشتیپه خوشگله قدش خیلی بلنده ولی من چیزی نمیبینم ک پزبدم کلن حالم بهم خورد از تاپیکش

منم شوهرم بدنسازه همیشه ادکلن میزنه همش حمومه خوشتیپه خوشگله قدش خیلی بلنده ولی من چیزی نمیبینم ک پز ...

خب پس شوهر خودت چرا میزنه ادکلن و خوشبو و خوش هیکله و خوشتیپ؟صد درصد خیانت میکنه بهت

خودش مریضه این از ذهن منحرف و کثیف و آلودشه خدا خودش ب راه راست هدایتش کنهه

من مریضم همین شماها نیستین هروز تو سایت مینالید شوهرم خیانت کرده از ده تا تاپیک نه تاش خیانته چرا گارد دارین اخه.مردا سرو ته ی کرباسن