2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 146 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۹ ماه خونه بابام بودم بااینکه مهریه اجرا گذاشتم ولی هیچی ازش نگرفتم پس گرفتم شکایتامو از اول گفتم ...

یه کار بهت میگم انجام بده

برو سوره مزمل رو بخون فوت کن توی شربت شیرین مثل شربت زعفرون بهش بده بخوره

هر شب هم خود سوره مزمل رو بخون

ولی نزار بفهمه چون فک میکنه داری چیز خورش میکنی

ذکر یا ودود زیاد بگو

این کارارو بکن توجهتم یه کم کمتر کن

منظورم اینه تو خونه وقتی همسرت هست خودتو مشغول به انجام کار هات بکن

اثرشو دیدی بیا کامنتمو جواب بده

ای بابا چه بلبشوییه .مشخصه مشکلاتتون یکی دوتا نیس ، ایشون لابد خودش و شما رو با زوج دیگه ای مقایسه م ...

من اصلا خودمو کم نمیبینم. بهش گفتم که اگه جدا شم میرم ازدواج میکنم . بهم میگه الان دخترارو نمیگیرن، تو که بیوه بشی میمونی میترشی. بعدشم خودشو با داداش و زن داداشش مقایسه میکنه چون اونا خونه مادرشوهرم زندگی میکنن

خب ببین دلیلش چیه؟ این سه چرخه و اینا همش بهونه ست ببین مشکل اصلیش تو زندگی چیه؟

و اینکه مشکل توهم اینه که سعی داری همش باهاش بسازی ، مثل من هی میخوای با حرف درستش کنی بهش میگی هر دغوایی میشه سریع نکو طلاق و اینا

ولی این مردایی که ایتطورین باید از خودشون بدتر شی. باید اینطوری رفتار کرد باهات دیگه محلش نذاری ، اصصصلا محلش ندار سمتش نرو باهاش حزف نزن وقتی باهات بدرفتاری کرده ، تا متوجه اشتباهش بشه

حَسبی الله💫🍃
خیلی بد عقده ای شده میگه عوضشو میخام سرت دربیارم. هرروز بدتر از اینارو میگه. هفته ای ۴ روز میبره خون ...

واای باورم نمیشه دقیقا داری اخلاقیات شوعر منو میگی مو نمیزنن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
واقعا ینی مشکل از اونه؟ گاها فک میکنم من مشکل دارم

دلش پر بوده است ،این بهانه شده خالی کرده سرت...

باید ببینی رفتارت واقعا و چجوریه باهاش ..

اگر زیاد باهم بگومگودارید و زیاد جوابش میدید.. رفتارش دور از انتظار نبوده

در کل مرا وقتی اقتدارشون شکسته میشه این رفتارها رو نشون میدن

یه کار بهت میگم انجام بدهبرو سوره مزمل رو بخون فوت کن توی شربت شیرین مثل شربت زعفرون بهش بده بخوره ه ...

عزیزم واسه بستگی و انرژی منفی باید چیکار کرد

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

خب ببین دلیلش چیه؟ این سه چرخه و اینا همش بهونه ست ببین مشکل اصلیش تو زندگی چیه؟و اینکه مشکل توهم ای ...

اونوقت بدتر دعوا میندازه واسه چی خرجتو میدم وقتی روی خوش بهم نشون نمیدی.