2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه دلم شکسته

1331 بازدید | 145 پست

امشب پسر ۲ سالمون یکم شلوغی میکرد، شوهرم خوابش میومد محکم با پاش سه چرخه ی بچه رو لگد زد، سه چرخه پرت شد اون ور. پسرم از ترس جیغ زد منم رفتم بچه رو بگیرم به شوهرم گفتم قرار نیس رفتار وحشی بازی یاد بچه بدیم. اگه خوابت میاد برو اتاق دیگه بخواب. برگشت هرچی از دهنش در اومد گف. گف واسه چی برگشتی هان؟ کاش بمیری اصلا. گف تکلیفتو روشن میکنم طلاقت میدم. ازت متنفرم ، قیافتو میبینم استرس میگیرم و حرص میخورم واسه چی نگه داشتمت. زنای بقیه توی این گرونی میرن کار میکنن پولشونو میارن خرج خونه میکنن. صب تا شب منت میذاری یه بچه نگه میداری. بهم گف امیدی به درس شدن رابطمون نداره گف تا یه سال دیگه طلاق میگیریم ببین کی گفتم ما باهم نمیسازیم. هی بهش میگم اقا سر یه بحث کوچیک انقد از ریشه نزن همه چیو. برمیگرده فوری میگه طلاقت میدم میندازمت بیرون. واسه پسرم مامان پیدا میکنم. بهم میگه تو باید سه چرخه از جلوی پای من زود برمیداشتی تا بهش لگد نزنم. اخه این چه منطقیه🤦♀️بهم میگه اصلا خوشگل نیستی. چه ارزشی داری واست توی این گرونی پول خرج کنم. درحالیکه با التماس هم بهم پولی نمیده. فقط خوراکی میگیره واسه خونه و پول اجاره. چندین ماهه لباس واسم نخریده. من نمیدونم مردی که خودش میگه محبتی بهت ندارم، ازت متنفرم، چطوری میخاد این زندگی درست بشه. همش میگه چرا از خونه ی ننه بابام اومدین اجاره نشینی. میگه ازت کینه دارم میخای منو زمین بزنی. هیچوقتم درست نمیشه این کینه. از طرفی میگه بیا مرتب باهم رابطه جنسی داشته باشیم تا بهم نزدیک شیم. ولی دیگه من بهش حس جن.س.ی ندارم. بهم میگه نباید بری خونه مامانت اینا. ولی من حرفشو گوش نمیدم. گفتم هر وقت تو نری منم نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شوهر سمی داری🤐🤐🤐

من ۹ ماه خونه بابام بودم بااینکه مهریه اجرا گذاشتم ولی هیچی ازش نگرفتم پس گرفتم شکایتامو

از اول گفتم خونمونو از مامانت اینا جدا کنیم. میگف نه مهریتو ببخش بعد برگرد. تااینکه دادگاه مجبورش کرد خونه ی جدا اجاره کنه. الانم که برگشتم میگه مونده بودی کنار جوب به پام افتادی برگشتی

ای بابا چه بلبشوییه .مشخصه مشکلاتتون یکی دوتا نیس ، ایشون لابد خودش و شما رو با زوج دیگه ای مقایسه میکنه ک اینجوری میکنه .دهن ب دهنش نذار هروفت گفت طلاقت میدم بگو باشه مهریمو بده سه طلاقم کن اصن .اگرم گفت مامان برا پسرم پیدا میکنم بگو بهتر منم میرم شوهر میکنم .دیگه می بینه نقطه ضعفت نیست تحقیرت نمیکنه .ب خودت برس زیاد، با بچت برو پیاده روی ،رو روحیه ات تاثیر داره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شاید تو دعا کردن وگرنه من ندیدم تاحالا اینجور شوهری

خیلی بد عقده ای شده میگه عوضشو میخام سرت دربیارم. هرروز بدتر از اینارو میگه. هفته ای ۴ روز میبره خونه مامانم اینا توی شهرستان نمیاد دنبالم

در بیشعوری و بی فرهنگی شوهرت شکی نیست

ولی توام بی تقصیر نیستی

وقتی تهدید میکنی، عملیش کن. نکردی هم خودت بی ارزش میشی هم دیگه اهرم فشاری نداری

وقتی میگه طلاقت میدم و فلان، نگو از ریشه نزن! بگو چه بهتر!

وقتی گفت برا پسرم مامان پیدا میکنم بگو چه عالی! اتفاقا نمیخوام وقت و عمرمو برای تخم و ترکه تو تلف کنم

مردا اگه بفهمن پای رفتن نداری، به شدت وقیح میشن

یا خدا

خدا به دادت برسه دختر اینو مامانش پر کرده صد درصد

درباره کار کردن هم بگم پدر من به دختر ۱۸ ساله تو خونمون هم میگه کار کن کمک خرج باش نمیتونم و اینا پدرم پول به اندازه کافی در میاره این دختر هم خرجی نداره و کنکور داره بیچاره هعی گیر میده.

با شوهرت فردا بشین جدی حرف بزن بگو چرا رفتارت اینه و..

درباره جدا کردن خونه هم قطعا مادرش یا خواهرش پرش کردن

ولی زنی که خرج نداره ارج ندارن اینو به چشم دیدم زن بودی که همش خرج خودش و لباسش اینا میکرد به چشمش حتما زیبا بود تو خودت هم قطعا زیبایی

کاربری دست ۳ نفره

سعی کن باهاش صمیمی بشی و لج به لج نزاری و با زبون نرمش کنی و اختیار زندگی را به دست بگیرید میدونم تقصیر شوهرته اما چون بچه داری و نمیخوای طلاق بگیری اینجوری زندگیتو حفظ کن