2777
2789
هر دو ماه من ازمایش میدادم ولی خشکی لب بله داشتم منم ولی خداروشکر از دست جوشای خرم راحت شدم😄

خوشبحالت😍😄 من اشتباه کردم قطعش کردم

الان جوشهای زیر پوستی دردناک میزنم

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چربیشو کم کرده منم حتماااا باید بخورم پوستم بشدت چربه

اسی اصلا سر خود نگیر زیر نظر دکتر باش

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من مصرف کردم ، دو جوش درشت داشتم از داروی هورمونی که خورده بودم اینا درآمدن تو صورتم ، رفتم دکتر پوست اول آزمایش کبد نوشت که ببینه میتونم مصرف کنم یا نه....چون کسی که آنزیم کبدی بالا داره نمیتونه مصرف کنه.....دیگه آزمایش ام خوب بود نوشت برام....مثل مار پوست اندازی کردم .....صورتم داغون شد کل اش پوسته پوسته سفید.....بعد که این پوسته ها ریختن مثل عروسک شده بودم پوستم برق میزد مثل بلور شد

خوشبحالت😍😄 من اشتباه کردم قطعش کردمالان جوشهای زیر پوستی دردناک میزنم

مال من جوشای گاوی میگفتم بهش واقعا بزرگ و دردناک بود و چرکی سالها برای درمان پوست صورتم بیشتر گونه هام تلاش کردم تا به نتیجه دلخواهم رسیدم کلی پول خرج کردم😄

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
مال من جوشای گاوی میگفتم بهش واقعا بزرگ و دردناک بود و چرکی سالها برای درمان پوست صورتم بیشتر گونه ه ...

خداروشکر که خوب شدی عزیزم والا منم جرکین حتی بوی بدی میدن الانم چند تا باهم زدم از بس فشار زدم صورتم کبوده

خداروشکر که خوب شدی عزیزم والا منم جرکین حتی بوی بدی میدن الانم چند تا باهم زدم از بس فشار زدم صورتم ...

مرسی قربونت شما هم اوامه بده مطمئنا جواب میگیری

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
من ۱۷ سالگی خوردم تا یکسال خوب بود بعد دوباره شروع شدبه عوارضش نمی ارزه ولی خب اگه جوشات شدید باشه ع ...

من جوشام دردناکه و جرکی خیلی اذیت میشم قبلا هم برام نوشت طرتود قطع کردم بخاطر خشکی لب وچشم

ولی الان دوباره بهش گفتم میخوام استفاده کنم