2777
2789
پوستتون چربه ؟ چند دورس مبخوری ؟ پوستتم صاف کرده من خارجیش رو چندسال پیش گرفتم هر برگ ۲۰ هزار شما چق ...

ببین پوست من افتضاح چرب بود یعنی جلوی دکتر دست کشیدم به پیشونیم انگشتم چرب شد بعد جوش هم میزدم اولش یه قرصی بهم داد گفت این بخور بدنت آماده بشه تا ازمایشدهم بدی و جوابش بیاد یکماه فقط اون خوردم بعد راکوتان هفته ای دوبار خوردم ایرانی هم خوردم الان فردا ورق دومم تموم میشه هم چربی پوستم متعادل شده هم هیچی جوش ندارم

ورقی ۱۸۰ خریدم آزاد البته اگر بیمه تکمیلی داشته باشی مقداریش میده

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

عالی بود نه برنگشت مگر اینکه تخمه یا بادوم زمینی زیاد بخورم اونم جوش ریز یکی

چه خوب خداروشکر که راضی هستی من واقعا خستم از جوش حتی توی گوشامم میزنه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین پوست من افتضاح چرب بود یعنی جلوی دکتر دست کشیدم به پیشونیم انگشتم چرب شد بعد جوش هم میزدم اولش ...

منم دقیقااا مثل شمام انگار اسپری روغن پاشیدن رو صورتم خیلییی چربه پوستم

چه خوب خداروشکر که راضی هستی من واقعا خستم از جوش حتی توی گوشامم میزنه

منم متنفر بودم از جوشام یادمه بخاطرش دست از درس خوندن و بیرون رفتن کشیدم افسردم کرده بود حتی میگفتن زهرمار بخور خوب میشی میخوردم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

منم متنفر بودم از جوشام یادمه بخاطرش دست از درس خوندن و بیرون رفتن کشیدم افسردم کرده بود حتی میگفتن ...

شما ایرانیشو میخوری یا خارجیش ؟ روزی چند تا

پوستتم صاف کرده ؟؟

شما ایرانیشو میخوری یا خارجیش ؟ روزی چند تا پوستتم صاف کرده ؟؟

من خارجیش بود اونموقع دو رنگ بود سفید صورتی .بعد یکماه قشنگ صاف شد حتی لک هامم رفت.

من خارجیش بود اونموقع دو رنگ بود سفید صورتی .بعد یکماه قشنگ صاف شد حتی لک هامم رفت.

اره منم قبلا خارجیشو نوشت اینسریم احتمالا اونو مینویسه مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 🌹😘

اره منم قبلا خارجیشو نوشت اینسریم احتمالا اونو مینویسه مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 🌹😘

الان خارجیش موجوده!؟

فدات انشالله صاف صاف میشه

والا عزیزم من تقریبا ۵ سال پیش گرفتم 😄 الان رو نمیدونم مرسی فداتشم ممنونم❣️🌹

قربونت. الان اخه نیست دوستم خیلی گشته بود واس همین تعجبیدم