2777
2789

کاش خانوادم مذهبی بودن

بی اعتقاد نیستن

ولی دلم از اینا میخاست ک همه نماز خون

توکل بر خدا

صبر دارن

و اینا ب بچه هاشون یاد میدن

هر اتفاقی میوفته میگن درست میشه خدا هست

ی خانواده اقواممون هست اینطورین

ارامش پر خونشونه

ارامش واقعی

ی نمونش امسال نزدیک50 میلیارد پسرشون داخل همین بورس اینا بود فک کنم دقیق نمیدونم بدهی بالا اورد ولی تهش گفتن شکر وسرمون چیزیش نشده هرچی داشتن خاهر برادرا و پدرو مادر فروختن و هرکی هم میپرسه میگن شکر خدا درست میشه بقیه اش کم کم میده

از خودت شروع کن

خدارو شکر کن واسه داشتن خانواده ات

واسه داشتن اعتقادت واسه داشتن سلامتیت

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

آخه دقیقاااا

خیلی آرامش روحی و روانی ندارن

خوشبحالشون

من همچین شوهری میخوامم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعاً خداوند متعال بهترین تکیه گاه هست...

انسان های با خدا بیشترین آرامش رو دارن ...

و خانواده های با خدا واقعا صمیمی تر و عاشق تر هستن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

چون میلیاردرن بیخیال هستن بی پولی فشار نیاورده بهشون.

بچه صالح هم فقط از تربیت خوب حاصل میشه نه چیزی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

واقعا پسرش اینقدر ساده و .... هس ؟

چه ارزش داره اخه .

پسر باید باهوش و تیز باشه .

اوم زمون که بورس مد شده بود گفتم نرید شرکت نکنید بدهی میشه

همه گفتن نه میلیادر میشیم . همه هم بدهی بالا آوردن رفت

مهم اینه خانواده ای داشته باشی باهوش و تیز باشن . تو این زمونه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واقعاً خداوند متعال بهترین تکیه گاه هست...انسان های با خدا بیشترین آرامش رو دارن ...و خانواده های با ...

واقعا تو سن بالا بخای یاد بگیری اینا رو تنهایی سخته باید از اول اینطوری تربیت بشی

چون میلیاردرن بیخیال هستن بی پولی فشار نیاورده بهشون. بچه صالح هم فقط از تربیت خوب حاصل میشه نه چیزی

نیستن پولدار

ی خونه داشتن و ی خونه ارث پدری

دامادا هم خونه هاشون فروختن

خبلی مونده از بدهی

خانوادم خوبن فقط صبر کردن یادمون ندادن و عصبی بار اومدیم کلا

اره می دونم چی می گی

ولی تو شکر کن

شکر نعمت نعمتت افزون کند

اقای بهجت می گفت وقتی پاتون درد میکنه خدارو واسه بینایی چشمتون شکر کنین باور داشته باشین پاتون هم بهتر میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واقعا تو سن بالا بخای یاد بگیری اینا رو تنهایی سخته باید از اول اینطوری تربیت بشی

هر روزی که زنده از خواب بیدار میشیم یه فرصت تازه است برای زندگی تازه...

زندگی پر از عشق به خدا...

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

چون میلیاردرن بیخیال هستن بی پولی فشار نیاورده بهشون. بچه صالح هم فقط از تربیت خوب حاصل میشه نه چیزی

بعدم ی مثاله کلا

تینا همیشه مهمون نواز

پدرو مادر شوهرش کلا با اینا زندگی کردن تا اخر عمر

واقعا پسرش اینقدر ساده و .... هس ؟ چه ارزش داره اخه .پسر باید باهوش و تیز باشه .اوم زمون که بورس مد ...

ولا نمیدونم دقیق چی بود ولی هرکی یه مشکلی داره دیگه تو خانواده

همیشه هم کار ادم نمیگیره