2777
2789

ببین برات عکس فرستادم

اتاق اول رو بکن اتاق مهمان

دیوار اون اتاق رو بکش تا دیوار اتاق روبرویشش بشه یکی از خوابهات

در سرویس دقیقا جلوی در ورودی نباشه ولی تو همون ضلع باشه یکم پایینتر

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکت باشه عزیزم به دل خوش ان شاءالله برای منم دعا کن

مرسی عزیزم ممنون میشم کمک کنی بهترین نقشه باش خونم

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

اندازه ها مشخص نیست وگرنه عرض ۱۱ متری ۳ اتاق جا نمیدادین خیلی اشکال داره ارزش تصحیح نداره بعید می دو ...

خب عرض ۱۱ متر ی مترش بره برا ساختنش اینا میمونه ۱۰

دوتاش سه نیم متر یکی سه متر

کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)

ببین برات عکس فرستادم اتاق اول رو بکن اتاق مهمان دیوار اون اتاق رو بکش تا دیوار اتاق روبرویشش بشه یک ...

ینی میگین اتاق مهمون و اتاق روبروش رو قاطی کنم ی اتاق باش؟!

در سرویس اون سمتی ک دیوارش هس روبریه در اوردی میگین وسط دیوار باش در سرویس؟!

اتاق مهمان رو میشه بزرگتر کرد فقط دیوارش با یکی از اتاقا مشترک میشه

اره چون راهرو هس بجای هدر دیوار کشید بزرگتر شد

یا میگین به اتاق روبروش قاطی کرد؟!

خب عرض ۱۱ متر ی مترش بره برا ساختنش اینا میمونه ۱۰دوتاش سه نیم متر یکی سه متر

به جای اینکار اتاق مستر طراحی کنید و اتاق بزرگ حداقل ۱۲ متر درنظر بگیرید اتاق مهمان معنی نداره اونجا شاید انباری باشه که بهتره زیر پله پارکینگ دربیاری کلا تا زمانی که سایز و اندازه ها مشخص نشه قابل کارشناسی نیست

به جای اینکار اتاق مستر طراحی کنید و اتاق بزرگ حداقل ۱۲ متر درنظر بگیرید اتاق مهمان معنی نداره اونجا ...

منم میخام اتاق مهمونو حذف کنم

ولی اتاق باید سه خوب باشن یکی خودمون یکی دخترم یکی بچه بعدی ک میخام اتاق بچم مخصوص برا خودشون باشن

اره چون راهرو هس بجای هدر دیوار کشید بزرگتر شدیا میگین به اتاق روبروش قاطی کرد؟!

ته راه رو میگم چون اونجا هیچی نیس اونجارو میشه قاطی اتاق مهمان کرد اگه میخوای تو راه رو کلی در نباشه میشه در حموم رو هم تو همون اتاق گذاشت