2777
2789

من نزدیک ۱ ساله نیمه ازدواج کردم خیلی اذیت شدم زیاد رفتم قهر دیگه براش عادی شده هروقت با واسطه ک میفرستادند برمیگشتم

من تازه دوماه نیست که بچه م تو ۲۵ هفته بارداری ازدست دادم هنوز فشار روانی اعصابم داغونه برا بچم از یه طرف خانواده شوهرم اذیتم میکنن خونه شون دارن تعمیر میکنن بدا دوماه اومدن طبقه بالا خونه من ۳ نفر آدم برادرشوهرم پدرشوهرم مادرشوهرم من گفتم خوش اومدین ولی تو کارای خونه منو زنگ میزد دختراش بیان جارو برقی بکشن غذا بپزن منو آدم حساب نمیکرد نادیده میگرفت ازیه طرف بی احترامی های شوهرم جلو خانوادش چندبار بهم بی احترامی کرد ،به جا ک برن خونه کرایه کنن اومدن توخونه من اعصاب روانم خراب کنه آخرم بگه مگه کار میکرد زنگ دخترام میزدم بیان آشپزی اینا کنه ،وسایلم جمع کردم الان نزدیک یکماه توخونه مادرمم یه بار زنگ نزدن من دوبار به شوهرم پیام دادم ولی پرو شده خیلی بهم بی احترامی میکنه همش بهم میگه زن زندگی نیستی تو همیشه دلت میخواد پیش مادرت باشی ،

بیشتر از بی مسئولیتش، بیکار بودنش که ب دروغ بهم گفت بیکار شدم ک نن برم خونه درصورتی ک سرکار بود من گفتم هروقت تو بیای خونه من برمیگردم کارش ۴۰ روز سرکاره ۲۰ روز خونه س

برام هیچوقت ارزش قائل نبود خانوادش اولیتش هستن بیشتر از دروغگو بودنش خسته م کرده

الان یکماه خونه مادرمم دیشب بهش گفتم بیا بریم مشاور اون بهم میگفت تو مشکل داری تو برو من نمیام و تهدیدش کردم این دفعه میرم دادگاه گفت برو میخوام برم مهرم بزارم اجرا

فقط میخوام بترسونمش به خودش بیاد وقتی هیچکاری برا زندگیم نمیکنه همش میگه خانوادم

فردا میرم مهریه ام میزارم اجرا تصمیمم جدیه

از یه طرف مادرم شوهرش یه آدم پیر هیزه آدم کثیفیه چشم بد داره بخدا چندبار حرف زد بهم به مادرمم گفتم ولی چیکار کنم

از بد بدتر نمیدونم چیکار کنم

بگو یا زینب بگو یا حسین

برگرد خونه خودت..چرا سنگرت را خالی کردی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونی مادرشوهرم چه عفریته ی هس

بیین خونه مادرت که شرایط خوب نیست..یه جوری برگرد خونت...جهنم که اونها اونجان..اخرش که میرن..بشین پات رو پات بنداز..بذار اونها کار خانه را انجام بدن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بیین خونه مادرت که شرایط خوب نیست..یه جوری برگرد خونت...جهنم که اونها اونجان..اخرش که میرن..بشین پات ...

میگن خودش رفت خودش اومد بهم میخندن

بگو یا زینب بگو یا حسین
میگن خودش رفت خودش اومد بهم میخندن

یه جوری زبون بریز شوهرت بیاد دنبالت..به یه ورت اونها چی بگن وچی فکر کنن

به نظرم نرو..همیشه واسه این کار وقت هست..مشکلت اگه خانوادشه دندون رو جیگر بذار..اگه خودشه برو

به نظرم نرو..همیشه واسه این کار وقت هست..مشکلت اگه خانوادشه دندون رو جیگر بذار..اگه خودشه برو

خودش هیچوقت پشتم نبود هیچوقت حتی موقعه ی که بهش دوبار پیام دادم گفتم میخام برم دادگاه بازم براش مهم نبود

بگو یا زینب بگو یا حسین

اولا که تو از اول عروسی با شوهرت درگیر بودی و هستی بارداری چی میکه این وسط

بعد هم وقتی دایم تو قهر و دعوا باشی دیگه قضیه برای مرد لوث میشه

الانم برای ترسوندن اگر مهریه رو بزاری اجرا باز خودت رو خرابتر کردی دیکه هیچی روت حساب نمیکنند