2777
2789

یه رفیق داشتم حدود ۴ سال از من کوچیکتر بود،ولی کلاس زبان آشنا شده بودیم و حدود ۴ ،۵ سال باهم دوست بودیم

بعد از اینکه نامزدیم ب هم خورد(عقد نبودم نشون بودم)،کلا باهام قطع ارتباط کرد،یه بار ب رسم هرسال روضه خودشون دعوتم کرد ولی حتی نیومد دو دقیقه پیشم بشینه مثل مهمون های غریبه باهام رفتار کرد در حالیکه هرسال تو روضه شون میومد یکم پیشم مینشست،گفتم شاید کار داره،بعدش چندین بار زنگ زدم بریم بیرون گفت کار دارم،دیگه هیچ زنگ و پیامی بهم نداد، بعد از اون هم چند بار استوریاشو رپیلای زدم سین کرد جواب نداد خیلی ناراحت شدم یعنی الان مطلقه حسابم میکنه یا بنظرش بدم؟یعنی خانوادش گفتن دیگه با من دوست نباشه؟خب مگه هرکی جدا میشه بده؟

امیدوارم اگه دلیلش اینه خودشم ب این درد دچار شه تا ببینه ادم ها تو شرایط مختلف و سختی قرار میگیرن و نباید هیچ کسی رو قضاوت کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اخه دیگه اتفاقی نیفتاده کهحتی روضه هم رفتم چون مامانش از مکه اومده بود شکلات اینا هم بردم سالهای ...

منم مثه کاربران حس کردم شاید با نامزدته

شایدم خودش مشکلاتی داره ک حوصله نداره

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

من عقد جدا شدمببین دهنم سرویس شد عذاب کشیدمامااابهم اون روی ادمارم نشون داددوستا فامیل همه جهره واقع ...

شرایط سختم رو آدما سخت ترش کردن

امیدوارم هرکی بخاطر این باهام قطع رابطه کرده یا از این بابت خوشحال شده سر خودش بیاد

نه این نیستاصلا همو نمیشناسن

شاید میخواد شوهر کنه

میترسه یهو مثلا آه بکشی..

نمیدونم. مهم نباشه برات..

واقعا به این سن که رسیدم ۳۹ سالمه فهمیدم کارای اطرافیان اصلا تو دهنگیم موثر نبوده و بی خودی حرص میخوردم..

رفت که رفت .. پشت سرش درم ببند

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم مثه کاربران حس کردم شاید با نامزدته شایدم خودش مشکلاتی داره ک حوصله نداره

نه عزیزم نامزدم و این خانم اصلا همو نمیشناختن این یک

نامزدم اینها کلا شهر دیگه ای زندگی میکنن

و این خانم یه دختری با خانواده خیلی پولداره ک از شدت پولداری نمیدونن چیکار کنن😂مطمئن هستم ک مشکل خاصی نداره

حداقل میتونست تو روضه کنارم بشینه اونجا ک مشکل نداشت