2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 77958 بازدید | 415 پست

به هر دلیلی میتونه باشه

منم زندگی آروم و عاشقانه ای دارم ولی اطلاعاتم راجب این مسائل بالاست

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیشون ماشالله برا ماها الگوعه ینی در همون حد شوهرش ی ثانیه بدونش نمیمونه برگشته ب شوهرش گفته شوهر ...

خواهرت بچه است؟

سرچ گوشی شوهرشم میگرده انقد بهم اعتماد دارن؟.

و همینجور یکاره اینو نوشته یعنی رسما طرف و قهوه ای کرده که پول ۱۴ تا سکه نداری

عجیبه خیلی عجیبه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بابت سوالتباید بگم لازم ب حق طلاق نیست برا مردهر موقع مرد بخواد میتونه درخواست طلاق بده و ۱۴ تا سکه ...

چه مسخره😵💫😐چقدر خواهرت بچه هست🙄

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

احتمالا کاربرها گفتن بهتون

خاسته بدونه فقط

این روزها که بحث مهریه و ۱۴ سکه اش داغه

ناخواداگاه برای ادم سوال پیش میاد

ضمن اینکه کار خواهرت خیلی زشته که گوشی شوهرشو کنکاش میکنه ، زن و مرد بالغ بابد برای هم حریم خصوصی قائل بشن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

استارتر حالا تو چه اصراری داره که بگی شوهر خواهرت حتما یه قصد بدی داشته ازین سرچش؟کاملا واضحه کا همینجوری سرچ کرده واسه اطلاعات عمومیش ولی گیریم قصد بدیم داشت تو باید اب رو اتیش بریزی ولی انگار دوست داری خواهرتو تحریک کنی بیشتر

خیلی حساس هستین هم شما هم خواهر تون

من جلو چشمای شوهرم ۱۴ تا سکه رو حساب کردم

گفتم داری ؟ گفت نه

منم خندیدم ایشونم خندید

یه شوخی بود فقط همین

قرار باشه برای هر سرچ جواب پس بدیم که دیگه هیچی

عزیزم شوهرت خواهرت چی جواب داده

دیشب تو تلگرام پیام داده

اونموقع سین نکرده بود شوهرش

گفتم پاک کن خوب نیست پیامت

بحثتون جدی میشه

پاک کرد

خدایا ازت سپاسگزارم بابت همه نعمتای قشنگت💚

بابت سوالتباید بگم لازم ب حق طلاق نیست برا مردهر موقع مرد بخواد میتونه درخواست طلاق بده و ۱۴ تا سکه ...

تازه خواهرت اینطوری صد گذاشته ؟

خیلی بی داب و بی شخصیت هست بنظرم

لنگ ۱۴ تا سکه اس ک اینطوری تهدید میکنه؟ خوبه قاتون پشت این مردها درومد! من مخالف قانون مهریه بودم ولی واقعا اگر هزارو فلان تا مهریه اش بود خدا رو دیگه بنده نبود.

دیگه ۱۴ سکه چیه! من بودم می گفتم دیگه برنگرد.وسلام😒😑