2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 49037 بازدید | 415 پست
الو استارتر گفتم درخاست بدی ک حتما گم نکنی پیاممو بری پیشو بگیری ولی اینجاگفتم دیگه سعی کن عمل کنی ب ...

من درخواست دادم عزیزم

میگه شما دوست هستید

خدایا ازت سپاسگزارم بابت همه نعمتای قشنگت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوووهرررررش چی جواب داد آخر ؟؟؟

عزیزم بالا گفتم

تلگرام پیام داده بود سین نکرده بود شوهرش

گفتم پاک کن بحثتون جدی میشه

پاک کرد

گفتم حست الکیه

چیزی خاصی نیست بیخودی حساس شدی

یکم پیش شوهرش از محل کارش زنگ زد

حرف زدن

شوهرش باز بهش توضیح داده

زنوشوهری حلش کردن

الحمدالله

اسی ببخشیدا ولی خواهرت چقد کم عقله

حالا الکی الکی خودشو از چشم شوهرش انداخت رفت طلاق گرفت میفهمه نباید این کارو میکرده

خود من روزی صد تا سرچ میکنم صرفا بخاطر کنجکاوی

اگه اینطوری بود که تا الان باید سه طلاقه میشدم 🤣🤕

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

اسی ببخشیدا ولی خواهرت چقد کم عقله حالا الکی الکی خودشو از چشم شوهرش انداخت رفت طلاق گرفت میفهمه نبا ...

ممکنه

خانوم بعضی وقتا ب ی چیز حساس باشع

مثلا دورانpmsیا هر چیه دیگع

یا دچار سوتفاهم بشه

تا حالا نشدع دچار سوتفاهم بشین؟

نمیدونم منم مثبت اندیش باشم ولی چیزی خوبی ذهنم نمیاد خواهرم صدشو گذاشته برا همسرش

من نمیتونم به چیز منفی فکر کنم :/

نگو که سر این سرچ دعوا و جر و بحث هم کرده خواهرت!!!

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ممکنه خانوم بعضی وقتا ب ی چیز حساس باشع مثلا دورانpmsیا هر چیه دیگعیا دچار سوتفاهم بشه تا حالا نشدع ...

چرا ولی بخام اینجوری رفتار کنم و جدی برخورد کنم نکردم

وگرنه سوتفاهم تو زندگی هر کسی پیش میاد

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

بهم ریخته میگم دیگه حالا شوهر خودشون ی فیلم....میبینه زمینو زمانو بهم میدوزن حالا همه مثبت اندیش شدن

فیلم حرام دیدن با سرچ در مورد قانونین کشور یکیع؟؟؟؟؟؟؟

با اونقدر ۱۴ تا ۱۴ تا کردن که اونم کنجکاو شده سرچ کرده

من که دخترم و مجرد منم دقیقا همونو سرچ کردم ببینم قضیه چیه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

با عرض پوزش باید بگم خوشی زده زیر دل خواهرت

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

چقدر فضولین ولی

طرف تو حریم خصوصی خودشم امنیت نداره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
با خواهر حرف زدم اروم شده تلگرام پیام فرستاده بود سین نکردهبود شوهرش پاک کرد پیامو امیدوارم چیزی نبا ...

با این برخوردی که خواهرت داشته قشنگی زندگی رو مدیون شوهرش هستن :/

به خواهرت بود فردای عروسی طلاق گرفته بودن :/

والا اولش گفت من ی هنگ کردم برا من غیر عادیه همسر خودم همچین سرچی کنه ذهنم درگیر میشه مث این میمونه ...

یعنی تاحالا سرچ نکردی چهارتا سکه به قیمت امروز چندتا میشه؟ :))) تو خیلی عجیبیییییییی

عزیزم بالا گفتم تلگرام پیام داده بود سین نکرده بود شوهرش گفتم پاک کن بحثتون جدی میشه پاک کرد گفتم حس ...

خب خداروشکر عزیزم بفکر بودم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست