2777
2789
عنوان

چجوری به یه پسر 30 و خورده ای عشق بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذوقش کور شده

چکار کنم خوب شه؟احساس میکنم زیر فشار مالی اذیته

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چیشو مثلا وقتی از هر چیزی بدش میاد بعدش دیگه از خودتم بدش میاد

🥲😭

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

چیز قایمکی توش نیس ،شفافم من😂

عه چه خوب

پس چرا اسمو فامیلتو نزدی خب بهتر معروف میشدی که😂😂😂

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

والا الان همه زیر فشار مالین مردا،الان جز پول چیز دیگه ای منو خوشحال نمیکنه😅

اونم میگه فقط پول حالمو خوب میکنه کاش کاری براش از دستم برمیومد💔

گاهی نگرانش میشم مثل پیر مردا شده بخدا پیر مردا خیلی سرحال ترن

حتما در زندگی خیلی تلاش کرده ،بهترین کار این هست شما همیشه در کنارش شاداب باشید.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
ولی من شمارو چن باری دیدم 😄

چه خوب من قهر بودم با این سایت ولی اینستام خراب شد برگشتم به اینجا😭😭😭😭😭

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم