2777
2789

حوصله هیچیو نداره من ۲۶ سالمه اون ۳۸ نمیدونم چجوری باید بهش عشق بدم و ابراز علاقه کنم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

دوستت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دوستت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله داره

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله داره

خوب پس این وسط عشق هست دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

۳۸ساله رو دیگه باید به زور به خوردش بدی😅

گاهی نگرانش میشم مثل پیر مردا شده بخدا پیر مردا خیلی سرحال ترن

۳۸ساله رو دیگه باید به زور به خوردش بدی😅

یعنی شما کاربریتونو دست همه میدین مشکلی ندارین ؟؟؟

منکه حتی اسممو به اشناهام نمیگم که چیه😂😂😂

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

خب ولش کن چرا با ادم بی ذوق موندی

چون عاشقشم

پسری که میخواد با یه دختر ۱۲ سال کوچیکتر باشه باید از همسن و سالای خودش خیلی برونگراتر، انعطاف پذیرتر و احساساتی تر باشه

وقتت رو با این آدم تلف نکن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حتما شخصیت منطقی داره تو احساسی مرد به دوستت دارم و عاشقتم و اینا نیاز نداره جز بعضی مردا که احساسی ...

مشکل اینه که هنوز نامزدیم نمیتونم اینکارارو بکنم