حوصله هیچیو نداره من ۲۶ سالمه اون ۳۸ نمیدونم چجوری باید بهش عشق بدم و ابراز علاقه کنم
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
حتما شخصیت منطقی داره تو احساسی مرد به دوستت دارم و عاشقتم و اینا نیاز نداره جز بعضی مردا که احساسی ان مردا عشق رابطه جنسی خوب غذای خوشمزه روی خندان و خونه مرتب میدونن
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
خب بپرس ببین علایقش چیه هم راستای علایقش پیش برو ببین جواب میده یا نه ،مثلا اگر میگه من فوتبال دوست دارم کنارش بشین و فوتبال ببین و درباره این بازی بحث کن باهاش
گاهی نگرانش میشم مثل پیر مردا شده بخدا پیر مردا خیلی سرحال ترن
حتما شخصیت منطقی داره تو احساسی مرد به دوستت دارم و عاشقتم و اینا نیاز نداره جز بعضی مردا که احساسی ...
مشکل اینه که هنوز نامزدیم نمیتونم اینکارارو بکنم