2777
2789
عنوان

کاش سوهرم بمیره از دست خودش و خونوادش راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 107 پست
نفرین نکن به خودت برمیگرده بعدشم بمیره بیوه میشی دیگه باید سه ماه تو خونه بشینی همشم رو بند ببندی

روبند ببندم🤣 خوب ببندم . بیوه بشم؟خوب بشم به خودم بر میگرده؟خوب برگرده فکر کردی من خیلی به زندگی وابستم من فقط بخواطر دختر میگم اون بمیره چون اگه من بمیرم دخترم میافته زیر دسته عمه های مریض و روانیش دخترمم مث خودشون میکنن. وگرنه اگه بچه وسط نبود یا جدا میشدم یا آرزو مرگ خودمو داشتم اینجوری که بهتر بود🤣🤣🤣

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره والا راست میگی ادمای بد هیچوقت نمیمیرن

بخدا الان پدرشوهر مادر شوهر من نزدیک به ۷۵ و ۸۰ سالشونه از من ۲۷ ساله سالم ترن هرچی بدتر باشی عمرت بیشتر میشه

آخه این چیزی که گفتی من اصلا توی دورو اطرافم ندیدم🤣نمونش شوهر خواهر شوهرم فوت کرد ، خواهرشوهرم بعد ...

وای اینا دیگه تو چه دنیایین نمیگم خوشبحالش چون روحیش حتما خراب بوده بردنش مسافرت

ولی من اینچیزارو شنیدم 😂

گفته بودم دنیا میگذره دیدین چه زود گذشت ولی بازم با یه چشم بهم زدن میگذره وتموم میشه

نهخانمها رو بعد از وفات شوهراشون زنده به گور میکننالبته دور از جون اسی

هندیا رو منظورت ؟؟؟؟

منم یجا خوندم هندیا رو اینکار باهاشون میکردن

گفته بودم دنیا میگذره دیدین چه زود گذشت ولی بازم با یه چشم بهم زدن میگذره وتموم میشه

وای اینا دیگه تو چه دنیایین نمیگم خوشبحالش چون روحیش حتما خراب بوده بردنش مسافرت ولی من اینچیزارو شن ...

شوهرشو اصلا دوست نداشت ، یادمه همیشه توی جمع بهش میگفت خدا کنه سکته کنی بمیری .خدا هم انگار به حرفش گوش داد . توی سن ۴۵ سالگی فوت کرد

❤️❤️❤️

شوهرشو اصلا دوست نداشت ، یادمه همیشه توی جمع بهش میگفت خدا کنه سکته کنی بمیری .خدا هم انگار به حرفش ...

کاش شوهر منم ۴۵ سالگی بمیره الان ۴۰ سالشه

روبند ببندم🤣 خوب ببندم . بیوه بشم؟خوب بشم به خودم بر میگرده؟خوب برگرده فکر کردی من خیلی به زندگی و ...

خب پس اگه دوس داری حاجت روا شی