2777
2789
عنوان

هی میگید ازدواج نکن ازدواج خوب نیست ولی تنهایی هم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با یه آدم خوب قطعا از تنهایی بهتره به شرطی که روی آینده خودت هم هزینه کنی تا اگر زمانی یه درصد انتخابت اشتباه بود یا احساس کردی نیازه که بری سر کار و نیازهاتو خودت بخری گزینه ای برای ادامه مسیر داشته باشی و اینم فراموش نکنی که مرد هر چقدر هم آدم خوب و عاشقی باشه جنسیتش و روحیاتش با یه زن کاملا فرق میکنه و ممکنه الزاماً یه آدم خوب باشه ولی قدرت درک خوبی از طرف مقابلش نداشته باشه داستان رمانها شاید شباهتی به زندگی بعضیها داشته باشه اما قطعاً به اون حد واقعی و سراسر رمانتیک نیست

بله دقیقا با حرف هاتون موافق و هم نظرم، تنهایی تو جامعه برا هیچ بنی بشری خوب نیست برا ما مردا هم همینطور... داستان جویس وینسنت زن 38 ساله ای ک تو سال 2006 بعلت داشتن آسم در اتاقی تو آپارتمان مرده رو خوندید؟ واقعا وحشتناکه، اون زنی تنها و بی کس بوده ک مجردی در یک خونه زندگی میکرده و با هیچکسم ارتباط نداشته و یروز مرگ میاد سراغش و میمیره، اجاره خونه اش از حساب بانکیش بطور خودکار پرداخت میشده و بعد یک مدتی ک حسابش خالی شده صاحب خونه اش میره ک شش ماه اجاره عقب مونده رو ازش بگیره ک متوجه میشه مرده

🫡"sarbaz"

اگر طرف 60 درصد هم خوب باشه، ازدواج کردن قطططعا بهتر از مجرد موندنه من ترم 3 پزشکی بودم عقد کردم. 20 ...

افرین به اراده ات

تایمای دانشگاه و درس خوندنت،بچه رو چیکار میکردی؟با درسای سنگین پزشکی

افرین به اراده اتتایمای دانشگاه و درس خوندنت،بچه رو چیکار میکردی؟با درسای سنگین پزشکی

مادرم و مادرشوهر م نگه میداشتن...

البته الان دیگه هردو خسته شدن. تخصص بخوام بخونم باید پرستار بگیرم برا این دومی. اولی که مدرسه میره دیگه