2777
2789
عنوان

خانواده زنداداشم یه تختشون کمه به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 38 پست
زن داداشت بچه ی دو ساله نیست عزیزم.خودش زبون داره .این وقتی نمیتونه از خودش دفاع کنه چطور میخواد حام ...

مگه ما زبونشیم تو دعوا من اصلا خونه نبودم

مامانمو زنداداشم خونه بودن

بعدشم مادر من نباید عصبی شه طرف دعوا و حرفشون مامانه منه

لایک نکن خواهر منننن  
ما همگی بهم دیگه احتیاج داریم

نه عزیزم. اگر ورود پیدا کنی به اختلافات خانوادگی اونها، بعدها با هم خوب میشن ولی کاسه و کوزه سر شما میشکنه! در واقع نیت شما خیره ولی در آینده دنبال مقصر خواهند گشت و چه مقصری بهتر از خواهرشوهر!

حتی اگر میاد پیش شما درددل میکنه و از خانواده اش بد میگه، شما سکوت کن.

یه کاری کن مادر هم وارد این صحبتها نشه. داداش خبر نیاره چی بین خانمش و خانواده اش گذشته.

مادرتون با وجود شرایطی که داره، بیماریش تشدید میشه.

باور کنید عروستون به حمایت عاطفی شما هیچ احتیاجی نداره. داداش رو تشویق کنید اولین و مهمترین حامیش باشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ما زبونشیم تو دعوا من اصلا خونه نبودممامانمو زنداداشم خونه بودنبعدشم مادر من نباید عصبی شه طرف د ...

آخه گفتی قاطی میکنم و فلان برا همین میگم دخالت نکنید.این مشکل حل میشه دودش تو چشم شما میره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نه عزیزم. اگر ورود پیدا کنی به اختلافات خانوادگی اونها، بعدها با هم خوب میشن ولی کاسه و کوزه سر شما ...

اگه منظورتون دعواست که ما کاری ندارین تا زمانی که خودشون کاری نداشته باشن

لایک نکن خواهر منننن  
آدمیزاد به هم نیاز داره چه معنوی چه مالی خیلی خوبه که به درد هم برسیم این همه غرور و تکبر خوب نیست

غرور و تکبری در کار نیست.

هیچ خانواده شوهری حامی عروس در برابر خانواده اش نمیتونن باشن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
آخه گفتی قاطی میکنم و فلان برا همین میگم دخالت نکنید.این مشکل حل میشه دودش تو چشم شما میره

کاملا منطقی