2777
2789
عنوان

هدیه ی روز مادر

73 بازدید | 8 پست

خانما چی خریدید؟

من مامانم میخواست یه پارچه مخمل سوئیت بگیره و پالتو بدوزه من پیش دستی کردم براش خریدم، شوهرمم بردش پیش خیاط خودم که واسش بدوزه

برای مادرشوهرم هم همون مبلغ پول میخوایم بدیم

شما چی؟

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باشه😐😂 مادرِ شوهرمه،واسه منم دیو باشه واسه اون بازم مادره

مادر مادره، بنظرم اینهمه حمله به مادر شوهر و خواهر شوهر که اینجا میبینیم، در وهلهی اول نتیجهی اختلاف فرهنگی و رفتاری و در وهلهی۵ بعد نتیجهی تبلیغات مسمومیه که جوامع زنونه از جمله این سایت میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

مادر مادره، بنظرم اینهمه حمله به مادر شوهر و خواهر شوهر که اینجا میبینیم، در وهلهی اول نتیجهی اختلاف ...

خیر مادرشوهرا اکثرا با عروس خوب تا نمی کنن دلیلشم اول ذات طرفه بعدم قوانین جامعه مرد سالار که زنها رو عقده ای میکنه

خودمم از این مشکلات داشتم ولی اینجوری تربیت نشدم که بخوام شوهرمو از مادرش سرد کنم

I will always love you❤️💖💗

خیر مادرشوهرا اکثرا با عروس خوب تا نمی کنن دلیلشم اول ذات طرفه بعدم قوانین جامعه مرد سالار که زنها ر ...

قبول داری که نمیشه همه ی مادرشوهرا بد باشن؟ پس چرا هر چی میبینیم ومیشنویم این اختلافه س و نال و نفرین؟

معمولا همه ی عروسایی که از مادرشوهرشون مینالن، خودشون هم خونواده ی شوهر یه عروس دیگه ن، و احتملا اون عروسه هم از اینا میناله و این دور باطل ادامه داره

ضمنا برای تربیت خوبت هم تبریک میگم👏🏼👏🏼

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

آفتاب آمد دلیل آفتاب

بیا، این تاپیک و پست من و جواب استارترشو ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17492822/خیلی-بدم-اومد-از-رفتار-مادر-شوهرش?postId=403335372