2777
2789
اره آخه من بیام از مادرم دلخور بشم چرا کمک نمیکنی خونه بخریم اول اینکه هزار تا حرف پشت سر شوهرم درمی ...

حالا ما اینحوری نیستیم با هم خوب نباشیم هوای همو داریم همیشه ولی از هم دیگه طلبکارم نیستیم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مرد باید پشتوانه مالی داشته باشه تا بتونه از خانواده اش حمایت کنه اتفاقا زنایی که از جیب پدر مبخوان ...

اتفاقا ربطی نداره

من بابام برام همه چی خریده الان شوهرم حرف بزنه خفه اش میکنم کردمش نوکر خانوادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن تا برادر داری ؟

همین برادرت سر پیری قراره پدر و مادرت رو ببره دوا درمان کنه و کنارشون باشه دختر که اختیارش دست همسرش هست زیاد نمیتونه کاری بکنه از لحاظ مالی و گاهی هم از لحاظ عاطفی شاید یروز اصلا همسرت اجازه نده بری براشون غذا درست کنی

بنظرم این وظیفه ی پدر شوهر شماس که از پسرش بیشتر حمایت کنه در کل انتظار خدمت از پسر بیشتره

اصلا با خوندن کامنتا مغزم سوت کشید یه عده عروس و زنداداش ریختن اینجا!!!

بله تامین معاش خانواده و خونه و... با مرده...

ولی این رواست برای پسرت اینقدر خرج کنی برای دخترت نه؟!

دو روز دیگه سر تقسیم ارثم پسر بیشتر میبره...

حقتونه تا ابد بزنن تو سرتون فقط ناراحتم که ماهام بخاطر شماها میسوزیم

چون تو فرهنگ ما شوهر وظیفه داره رفاه زن و بچه ش رو فراهم کنه ( دقت کنید هیییچ کس این رو وظیفه زن خون ...

این کمک گرفتن از پدر نیست زیر سایه پدر بودنه

چرا فرق بین وظیفه و لطف رو خیلیاتون متوجه نشدید

پدرش لطف کرده خونه داده

ولی میتونست ب دخترش هم این لطف کنه

استارتر چرا نمیشینی پدر و دختری با پدرت صحبت کنیواقعا اگر تمکن دارهکمکت می کنهشاید نمی دونه در فشاری

دقیقا .. به پدرش بگه مساائلشو قطعا بهش کمک میکنه ... شاید به اندازه پسرش نه چون پسرش وظیفه فراهم کردن رفاه خانوادشو داره اما حتما مشکل دخترشو هم حل میکنه

مال خودشه دوست داره به هر کی بده میده

زوری که نمیشه

یا از بی انصافیه پدرتونه

یا اونجور که باید دلشو بدست نیاوردی و باهاش مهربون نبودی

یا شوهر شمارو دوست نداره و اعتماد نداره بهش

جز این چی میتونه باشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

شما اصلا حرفت درست نیست من خانواده هایی میشناسم پسر هم دارن دختر هم دارن و براشون خونه خریدن برای آی ...

طرف ما جاهاز رو کامل خانواده دختر میخره پسر حتی یه قاشق هم نمیده، پس چرا باید دختر توقع داشته باشه بهش خونه یا ماشین هم بدن؟ طرف شمام که تیکه بزرگترین مرد میخره حتما خودش میخره نه خانوادش

خودمم داداش دارم بابام برا ازدواج و کرایه خونه تا جایی که داشته حمایتشون کردهتازه ما رسم جهیزیه وسیس ...

ما به امثال شما نمیگیم حسود میگیم ساده و مرد پرست تو داداشتو از خودت بالاتر و لایقتر میدونی به خاطر همین باید همه امکانات در اختیار اون باشه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

این کمک گرفتن از پدر نیست زیر سایه پدر بودنه چرا فرق بین وظیفه و لطف رو خیلیاتون متوجه نشدید پدرش لط ...

پدر لطف کرده بله ... اما اون روزی که پا میشن دسته جمعی شونه به شونه پسرشون میرن خاستگاری دختر مردم که بدین دخترتونو با ما اونجا پدر فکر اینو میکنه دختر مردم و آوردیم باااید به پسرم کمک کنم رفاهشو فراهم کنه!!!!! اینم دارم میگم نباید دخترشو نادیده بگیره اگر مشکل مالی داره باید کمکش کنه

واقعیتش اینه هر کی برا بچه خودش باید کمک کنه.. شما زیر مسولیت شوهرتی و پدرشوهرت باید کمک مالی براتون ...

این حرفتون اصلا درست نیست

پدربزای پسرشم کمک میکنه ازدواج کنه وخونه تهیه کنه ....

نمی دونم چرا اینقدر بین دوجنسیت فرق هست و چرا پدرفقط باید ازپسرش که مردهست و قوی حمایت کنه ؟ اگر حمایتی هست خداوپیغمبرگفتن اول ازدختر باید بشه بعد پسر

اصلا اینم نه هردومساوی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶