2777
2789
اگه یه چیزی به عنوان پس انداز به خودت بده یه حرفی ولی هر آدمی دوست داره به بچه ی خودش کمک کنه نه به ...

دختر بچه ی مردمه یا داماد؟اونوقت عروس بچه مردم تیس ما زنا حقمونه هرچی بزنن تو سرمون واقعن ناقص العقلیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه چیزی به عنوان پس انداز به خودت بده یه حرفی ولی هر آدمی دوست داره به بچه ی خودش کمک کنه نه به ...

اها شماها دخترارو از کوچه پیدا میکنین؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

عزیزم من دقیقا وسط تبعیض دارم بزرگ میشم 😂😂روح و روانم نابود شده همش حسرت مونده برام از همه چی بهتر ...

بهشون بگو زمین گیر شدین رو من حساب نکنید برید همون عروس ها جمعتون کنه

یک مشت زن احمق آلت پرست ریختن تو سایتبی شعورا به جنس خودشون توهین میکننخودشون را آدم حساب نمیکننفقط ...

واقعا ادم حالش از این موجودات بیشتر بهم میخوره تا مردای به درد نخور

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ما اخه رسم و مدلمون این نی پدر دختر کمک مالی بده به داماد

و از اونور وقتی یه عروس میاریم باید همه چی براش فراهم کنیم مثلا الان هی ب بابام میگیم برا داداشم خونه ماشین فراهم کنه بزاره کنار برا ازدواجش

ی جورایی وظیفه میدونیم ک پسر همه چی اماده کنه انتظار نداریم عروس بیاره از خونه باباش

و خب همینجوری پیش میریم ناراحت نمیشم خودم تازه ب مامانم هی میگم طلاهاشم بخرن اماده باشه😁

کمکم بخوان بکنن من نمیزارم چون داماد پرو میشه چرا پدر زن خرج بده بهش باباش بده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ما اخه رسم و مدلمون این نی پدر دختر کمک مالی بده به داماد و از اونور وقتی یه عروس میاریم باید همه چی ...

یعنی بابات برای تو ماشین بخره راحت باشی اجازه نمیدی ؟

یا طلا بخره نخواد زورگویی های مثلا شوهرتون را تحمل کنید

به خدا عقل ندارید راحتید

اها شماها دخترارو از کوچه پیدا میکنین؟

خودمم داداش دارم بابام برا ازدواج و کرایه خونه تا جایی که داشته حمایتشون کرده

تازه ما رسم جهیزیه وسیسمونی هم نداریم که بگیم اونجا برا من جبران شده

ولی خداروشکر حسود داداشام نیستم

تازه خودمم یه مقدار طلا پس انداز کرده بودم فروختم قرض دادم به داداشم برا خوش زمین بخره خونه بسازه