2777
2789

اول از همه بگم مامانم با میل خودش ازدواج کرده و با میل خودش منو سقط نکرده

مامانم متولد اواخر سال ۶۹ من ابان ۸۴

از وقتی یادمه من مامان نداشتم خونه تنها میموندم مامانم میرفت مدرسه دانشگاه منم بعضی وقتا خونه مامانبزرگم میرفتم ولی اکثرا تنها میموندم یعنی کلا از بعد ۵ سالگیم کاملا یادمه تنها تو خونه میموندم

کلاس اول که شد میرفتم مدرسه تنهایی برمیگشتم خونمون از چندتا خیابون رد میشدم هر مادری بود نگران میشد اما مامان من نه حتی غذا هم درست نمیکرد من نون پنیر میخوردم

قشنگ یادمه زد تو گوشم گفت بهم نگو مامان اسممو صدا بزن

من عادت ماهانه شدم به جدی مامانم بابام و مدیر مدرسه یادم دادن چطور خودمو جمع کنم مامانم حتی حالمم نپرسید چون دانشجو بود اون زمان ارشد میخوند

گذشت و گذشت من ۲۰ سالم شد و مامانم یادش افتاد دختر داره

اومدوگفت حرمت نگه دار مامان صدام کن نتونستم

اومد گفت حرفاتو بهم بگو نتونستم

اومد بهم گفت چرا باهام نمیای بیرون بازم نتونستم برم باهاش

الانم اومده میگه اجازه میدی بچه بیارم گفتم به من ارتباطی نداره هرطور صلاحته گفت ناراحت نمیشی گفتمنه

من با بابام خیلی راحتم خیلی رفیقم خیلی صمیمیم ولی الان مامانم به اونم حسادت میکنه میخواد منو بکشه سمت خودش با اینکه نمیتونم به عنوان مادر روش حساب کنم

عادت ندارم بهش

حق دارم؟

دراخر ببخشید تکراریه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خودش ازاول خس مسئولیت نداشت وکرنه خواهر منم17سالع دخترشو بدنیا اورد خیلی حواسش بهش هست و کلاسای مختلف و رو اعتماد بنفسش کار میکنه راستی امسالم رفت دانشگاه الان22 سالشه دخترش5

نداشتهیچوقت نداشتهمیشه بهممیگفت ناخواسته

وا مامان منم مارو هم ناخواسته اورد سه ماه ازازدواجش گذشته بود که ابجیمو باردار بود چون اولین بچش بود گذاشتش الان من که دومی بودم چون دختر بودم میخواست سقطم کنه اما کارش موفق نبثد همیشه بهم میگه میخواستم سقطت کنم اما خب بازم مسئولیت و حامیم بود ا