2777
2789
عنوان

کیا قصد مهاجرت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست
خب مثلا فکر کردی کسایی که مهاجرت میکنن متنفرن از ایران؟؟

مگه میشه کسی از مادرش متنفر باشه؟ معمولا همه زبونن دوستش دارن و خیلیها هم قلبا، ولی ممکنه مادرشونو ترک کنن، من ترکش نمیکنم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط سختگیرانع هست ولی برای ویزای تحصیلی (F-1) درها هنوز بازه ویزای مهاجرتی هم شامل استثنا میشه...

نه ویزای تحصیلی هم نمیده الان

کلی از دوستای من نتونستن امسال

مگر چند سال دیگه درست شه

دیگه الان آمریکا خیلی سخت شده برای ایرانیا، یه سری از اونایی که گرین کارت دارن هم میخوان باطل کنن بی ...

این حرفا رو جدی نگیر یسری شایعه پخش شده که گرین کارتها رو هم میخوان باطل کنن و... ولی اینا همش جوّ الکیه و هیچکس نمیتونه یدفعه حق اقامت دائم یه نفر رو لغو کنه ، این کار غیرقانونیه و تو آمریکا همچین چیزی به این راحتیا نیست

درسته که آمریکا برای ما خیلی سختگیر شده اما کاملا در رو نبسته و ویزای تحصیلی (F-1) هنوز بازه و مسیر منم تحصیلیه

برای ویزای مهاجرتی هم یسری استثنائات گذاشتن که شرایط من هم شامل میشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

نه ویزای تحصیلی هم نمیده الان کلی از دوستای من نتونستن امسال مگر چند سال دیگه درست شه

شرایط خیلی سختتر از قبل شده و ریجکتیها زیاد شده منم اینو قبول دارم ولی اینکه دوستات نتونستن بگیرن به این معنی نیست که کلاً در رو بستن

منم ۲ و نیم سال دیگه اقدام میکنم...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

شرایط خیلی سختتر از قبل شده و ریجکتیها زیاد شده منم اینو قبول دارم ولی اینکه دوستات نتونستن بگیرن به ...

نه ربطی به دوستای من نداره

بله ریجکت بالا بود قبل از ترول بن

ولی بعد ترول بن کلا بسته شد حتی برای F1

ویزای تحصیلی هم غیر مهاجرتی حساب میشه پس شامل اون استثناهای اقلیت نمیشه.

من خودم به همین دلیل سوییچ کردم رو کانادا

نه ربطی به دوستای من ندارهبله ریجکت بالا بود قبل از ترول بنولی بعد ترول بن کلا بسته شد حتی برای F1وی ...

اون ممنوعیتهای سفر ترول بن ویزای F-1 رو کامل نبست ، این ویزاها جزو موارد استثنا بودن و روندشون سخت و طولانی بود ولی صادر میشدن

بله درستهF-1 غیرمهاجرتیه و شامل اون استثناهای اصلی گرین کارت نمیشه

مگه میشه کسی از مادرش متنفر باشه؟ معمولا همه زبونن دوستش دارن و خیلیها هم قلبا، ولی ممکنه مادرشونو ...

خب ترکش نکنی چه کار براش میکنی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون ممنوعیتهای سفر ترول بن ویزای F-1 رو کامل نبست ، این ویزاها جزو موارد استثنا بودن و روندشون سخت و ...

منبع حرفتون کجاست؟

هیچ ویزای F1 ای الان صادر نمیشه. استثنا هم نداره

من گرین کارت رو نمیگم اونو بعید میدونم اجرا بشه

ولی من خودم توی همین مسیر هستم و مطمینم به هیچ وجه در حال حاضر نمیشه ویزای تحصیلی گرفت وگرنه خب منم برای آمریکا اقدام میکردم

مگر چند سال دیگه تغییر کنه یا یه اتفاقی بیوفته درست بشه

احتمالا تا زمان شما درست شه

بله صادر میشد قبلا و طول میکشید. الان صادر نمیشه