2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شماره کارت ها عین هم باشه اون کارت مسدود میشه و طرف متوجه میشه ، اگه گفته باشی دوتا شماره حساب ج ...

وای ارهه الان فهمیدم عین همن چون چند روزه کارتش نا معتبر شده .. چ غلطی بکنم؟ شوهرم فردا میره بانک کارتشو درست کنه

وای ارهه الان فهمیدم عین همن چون چند روزه کارتش نا معتبر شده .. چ غلطی بکنم؟ شوهرم فردا میره بانک کا ...

نمیدونم نره همون بانک بگن همسرت دیروز اومد گرفت 🥲خودت بگو من فردا میرم میگیرم

همین کارت دستت رو مجبوری بهش بدی

نمیدونم نره همون بانک بگن همسرت دیروز اومد گرفت 🥲خودت بگو من فردا میرم میگیرم همین کارت دستت رو مجب ...

اصلا برم بانک بیام ب همسرم بگم چی شده ... بعدم اون کارتو دادم دست مامانم دو تومنم مخفی کردم اون تو ریختم .. خدایا چه غلطی کنم

الان چکار کنم لو میرم

ببین میتونی الان اپلیکیشن بانک ملی رو نصب کنی بری داخل اون کارت دست خودت رو مسدود کنی

که فردا رفت میگن بهش کارت مسدود شده و بهش یه کارت دیگه میدن بدون اینکه بگن یه کارت دیگه از روش هست!

یکی دیگه به شوهرت بگو خودم باید باشم کارت به نام منه فردا خودم میرم خودت الکی برو وو بانک ده دقیقه حیرون کن خودتو همین کارت بهش بده

اصلا برم بانک بیام ب همسرم بگم چی شده ... بعدم اون کارتو دادم دست مامانم دو تومنم مخفی کردم اون تو ر ...

خب الان دو تومن کارت به کارت کن تو یه کارت دیگه فردا برو مسدود کن دوباره بگیر بهش بگو نپرسیدم چرا نامعتبر شده شاید رمز اشتباهی زدی

ببین میتونی الان اپلیکیشن بانک ملی رو نصب کنی بری داخل اون کارت دست خودت رو مسدود کنی که فردا رفت می ...

منظورت بام هست؟؟ اون هرکار کردم خیلی نتش افتضاحه حالا اگه مسدودش کنم فردا از کارت جدید چیزی نمیگن؟؟ میتونم اون پولای پس اندازو ب مارت خودم بزنم ؟ نمیفهمه؟

منظورت بام هست؟؟ اون هرکار کردم خیلی نتش افتضاحه حالا اگه مسدودش کنم فردا از کارت جدید چیزی نمیگن؟؟ ...

اره بام

آره خیلی اذیت میکنه

خودت برای کارت جدید باید باشی برو جلو شلوغ باشه یه طرف آروم بگو از چرایی مسدودیت به همسرم نگین

آره الان اگه پیامکش رو گوشی خودت باشه کارت به کارت کن به یه کارت دیگه خب