2777
2789
اره بامآره خیلی اذیت میکنهخودت برای کارت جدید باید باشی برو جلو شلوغ باشه یه طرف آروم بگو از چرایی م ...

پیامکش برا شوهرم رفته الان پیاماشو دیدم 😤😤😤 پیامشو خونده ولی نمیدونم چرا هیچی بهم نگفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند بار بکش تو یه کارت خوان رمز اشتباه بزن مسدود میشه

وای فردا باید برم مسدود کنم حتما .. میدونی شوهرم خوشش نمیاد زیاد تو شلوغی باشم خودش میره همه کار میکنه.. فقط ازین میترسم الان یا فردا مسدود کنم ازون پول چیزی بفهمه

وای فردا باید برم مسدود کنم حتما .. میدونی شوهرم خوشش نمیاد زیاد تو شلوغی باشم خودش میره همه کار میک ...

نه بابا نمیان بگن دیروز واریزی داشتی که اینقدر سرشون شلوغع فقط کار میپرسن و انجام میدن

آره درک میکنم

الان اگه پیامش رو گوشی خودت میاد انتقال بده پاک کن نه خانی اومده نه خانی رفته

نه بابا نمیان بگن دیروز واریزی داشتی که اینقدر سرشون شلوغع فقط کار میپرسن و انجام میدن آره درک میکنم ...

پیامکش ک واسه اون میره .. بام رو هم تو گوشیش داره ولی هزار تا رمز و اثر انگشت داره

نه بابا نمیان بگن دیروز واریزی داشتی که اینقدر سرشون شلوغع فقط کار میپرسن و انجام میدن آره درک میکنم ...

پیامک واریز و برداشت بانک ملی درجا میاد؟ یا طول میکشه؟