2777
2789
عنوان

امشب بچه هانخوابن دیگه شوهرم فک کنم بکشه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 8760 بازدید | 137 پست
منم نگفتم جنگ دارهگفتم ناله نکنه که من بدبختمخودش بچه رو بخوابونه بره پیش زنش بچه خودشم هست

بنده خدا تا دیروقت سرکاره خب نرفته چی خوشگذرونی و استراحت که

اینطوری ادم بخواد فکر کنه که نمیشه زندگی کرد همش میشه میدون جنگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران آینده بچمم تنهاس فقط

الانم با بالای ۸ سال تفاوت سنی از تنهایی در نمیاد بچه دوم بیاد

خواهر برادر هیچ تاثیری تو از تنهایی در اوردن ادم نداره

من هر جا خوشحال بودم کنار دوستام بودم و اونا نذاشتن تنها بمونم

برادر خودمو نزدیک ۸ ساله ندیدمش حتی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وای یعنی من بچه دوم نیارم؟ دخترم کلاس دومه شوهرمم واسه بچه دوم ناراضیه خودمم دو دلم

وقتی

شوهرت ناراضیه بیاری همش مسولیتش گردنه توئه.

من یه پسر ۹ ساله دارم

حالا اطرافم همه ۳ تا دارن.

همون پسرمم انگار از خونه بابام اوردم بس که همه کاراش گردنه منه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بنده خدا تا دیروقت سرکاره خب نرفته چی خوشگذرونی و استراحت که اینطوری ادم بخواد فکر کنه که نمیشه زندگ ...

مگه استارتر خوش گذرونی بوده؟ وا

اونم از صبح مادری دو تا بچه رو کرده با کارای خونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه ماه ونیم خب زیاده دیگه اونم برامردجماعت🤭تومیتونی یه راهی پیداکن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خوشم میادمجردابهت راهکارای خوبی میدن 🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

الانم با بالای ۸ سال تفاوت سنی از تنهایی در نمیاد بچه دوم بیادخواهر برادر هیچ تاثیری تو از تنهایی در ...

امروز پسرم میگفت خوشحالم دادش ندارم

بیچاره پسرعموم چقدر دادشاش جنگ دارن ولی من با دوستام خوشم😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها

بچه هاش خوابیدن فکر کنم

و اسی بعد از مدت ها ب وصال رسید

تاپیک را ترک کنید و مزاحم شون نشید

باتشکر

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

زود شامشون بده خاموش باش بزن بخوابونشون بعد برا رابطه به بهانه پشت لیف زدن برین حموم

توحموم مومن مگه جاقحط🤭🤭😆

الانم با بالای ۸ سال تفاوت سنی از تنهایی در نمیاد بچه دوم بیادخواهر برادر هیچ تاثیری تو از تنهایی در ...

همه ام مثل شما نیستن

بچه های من خیلی باهم بازی میکنن و بدرد هم میخورن، خودمم بهترین رفیقم خواهرمه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜