2777
2789
عنوان

امشب بچه هانخوابن دیگه شوهرم فک کنم بکشه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 5983 بازدید | 125 پست

بچه های من صبح قبل۸بیدارن

ظهر هم نمیذارم بخوابن

شب ساعت ۹ونیم که خوابن

اولی۷سالشه

دومی ۴سالشه

سومی یک سال و نیم البته این کوچیکه ظهرها دو ساعت میخوابه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکساعت بذار پیش مامانت هرهفتهبیاین خونه بزنید نفت دربیادخواهرم همیشه اینکارومیکنه فک میکنه ما نمیغهم ...

خوبه یه ساعته کارشون میشه

تازه با رفت و امد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مگه فقط تو تولید کردی؟

خب خودش بخوابونه

ولی جدا از این مسئله شب هایی که برنامه دارید بچه هارو صبح زود بیدار کن،عصر بهشون دوغ بده،روزهم خستشون کن که شب بحوابن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عزیزم ظهرا به هیچ عنوان نخوابونشون . قشنگ خوابشون تنظیم میشه از ساعت هشت و نیم نه دیگه لامپا رو کم کن و سریع شامشونو بده تا بخوابن خودت و شوهرت هم خودتون و بزنید به خواب بچه ها که خوابیدن بلند شید . چند روز این کارو کنی راحت عادت میکنن اصل خواب بچه ها باید تا قبل از ساعت ۱۰ باشه برای هورمون رشدشون. بعدم که باید برن مدرسه اگه به خواب زود عادت کنن صبحها راحت بیدار میشن . منم پسر بزرگم تو ۵ ساله مخم و میخوره تا بخوابه خیلی حرف میزنه کلا این سن همینه

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بخدا زندگی مشترک انقدر گروکشی نداره و خشن نیستشوهرشم بدبخت چیزی نگفته سر جنگ برداره باهاش که

منم نگفتم جنگ داره

گفتم ناله نکنه که من بدبختم

خودش بچه رو بخوابونه بره پیش زنش بچه خودشم هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی