الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله بزودی مادر میشی فکر نکن همه چی جور میشه، یه نذر خوبی بکن بعد دیگه بهش فکر نکن، من یکی از فامیلامون ۱۵ سال بچه دار نشدن دوا و درمون کردن ولی نتیجه نگرفتن، بعد دیگه بیخیال شدن، یه مدت که گذشت دید دلش خیلی باد کرده و درد میاد رفت دکتر تازه فهمید هفت ماهه بارداره، الان هم ماشالله پسرش وقت ازدواجشه، تا وقتی استرس باشه بارداری اتفاق نمیفته
من همین سایت یه تاپیک خوندم ی روش ساده که خیلی ها جواب گرفتن الان عکسش رو میزارم
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!