2777
2789
عنوان

با رفتارش از عمد منو درگیر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 42 پست
تهش با همون دوست دخترش ازدواج کرد؟شما حس پیدا کرده بودی؟

من ۱۵ سالگی دیدم عاشقش شدم تا ۲۲ سالگی حتی هم رشته ایم بود دانشگاهم میدیدمش نگام میکرد میومد دنبالم ولی حرف نمیزد با ی دختره ای ۵ سال بود بعدش رف با ی دختره دیگ بعد ۴ سال گرفتش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۱۵ سالگی دیدم عاشقش شدم تا ۲۲ سالگی حتی هم رشته ایم بود دانشگاهم میدیدمش نگام میکرد میومد دنبالم ...

چه تلخ

واقعا تلخههههه

در طول ۵ سالی که با دختر اولیه بود هم همش توچه میکرد بهت؟

خیلی دوس دارم بدونم الان زنش واقعا از کیفیت زندگیش با همچین ادمی راضیه یا نه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خب اصلا طرف چشم چرون بودهچیزی نگفته که تو احساست درگیر شده فقط یکی چشاش هیز بوده داشته چش چرونی میکر ...

عزیز دلممم بهش نگو بنده خدا

اون یه مار هفت خط هست

نگاه که هیچ

اصلا با بهونه هایی میومد خونه پدربزرگم اینو کجای دلم بزارم

گاهی صدای رفتار بلند تره از عمل

پیام نداد

جلو نیومد

اما سعی داشت منو درگیر کنه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عزیز دلممم بهش نگو بنده خدااون یه مار هفت خط هستنگاه که هیچاصلا با بهونه هایی میومد خونه پدربزرگم ای ...

چی بگم من که جای تو نیستم

فقط میدونم داری عذاب میکشی رهاش کن

بهش توجه نکن اصلا

بخاطر ارامش خودتو

چی بگم من که جای تو نیستم فقط میدونم داری عذاب میکشی رهاش کن بهش توجه نکن اصلا بخاطر ارامش خودتو

اره

تاپیک میزنم که افکار منفیم رو خالی کنم

باید فراموشش کنم

چه تلخواقعا تلخهههههدر طول ۵ سالی که با دختر اولیه بود هم همش توچه میکرد بهت؟خیلی دوس دارم بدونم الا ...

اره تو بگو همون دختر اولیه اونم بچه بود تا بزرگی باهاش بود بعد ب راحتی ولش کرد رف

اون زنش خیلی دوسش داره و پولداره پسره بخاطر پول گرفتش و البته قیافشونم شبیه همدیگه س انگار نیمه ان سال ۹۹ ازدواج کردن

ولی کاش بدونم چرا هیچوقت نیومد حرف بزنه

چه تلخواقعا تلخهههههدر طول ۵ سالی که با دختر اولیه بود هم همش توچه میکرد بهت؟خیلی دوس دارم بدونم الا ...

اره تو بگو همون دختر اولیه اونم بچه بود تا بزرگی باهاش بود بعد ب راحتی ولش کرد رف

اون زنش خیلی دوسش داره و پولداره پسره بخاطر پول گرفتش و البته قیافشونم شبیه همدیگه س انگار نیمه ان سال ۹۹ ازدواج کردن

ولی کاش بدونم چرا هیچوقت نیومد حرف بزنه

شایدم توفکرش هست با اون دختر کات کنه بیاد طرف شما

غلط میکنه وقتی تو رابطه ۴ سالست دنبال من باشه عزیزم

بعید میدونم اینو البته

عزیز دلممم بهش نگو بنده خدااون یه مار هفت خط هستنگاه که هیچاصلا با بهونه هایی میومد خونه پدربزرگم ای ...

مریضه .اینجور پسرا میخوان بگن همه دخترا دنبال منن

لایک نکنید .توروخدا 
نه عزیزدلممن خیلی تحقیق کردم اینستاشونو استاک کردمدوست دختر دارهدر حدی که دختره با زنای دوستای اینم ...

🫤🫤🫤🫤 هدفش چیه خدایی بترس از همچین ادمایی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره