2777
2789
دوستان فکرمیکنیدورق ماشینای دگه باکیفیت تره؟؟؟ نه جانم ورق محکم پیکان جوانان وگرنه تولیدات جدیدهمش ...

نه یکیه

همسرم الان گفت دنا و تارا یکی هستن

شاهین محکم تره

ولی شاهین موتوری ضعیف تره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا همه اینجا شدن کارشناس فنی خودرو

یه تبریک گفتن اینقدر سخته

خیلی هم ماشین خوشگلیه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

من تارا دارم راضیم. ماشین پدرم و همسرم قیمتش چندبرابره ولی اینم دست کمی از اونا نداره.

یه عده مهم نیست موضوع چیه و اصلا اطلاعی دارن یا نه، عادت دارن یه جوری آیه یاس بخونن و مخالفت کنن. اینجا رو نمیدونم ولی تو واقعیت خیلی خیلی رفتار زشتیه و به مرور باعث قطع ارتباطشون با همه میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تارا خوشگله من دوسش دارم اما میگن کولرش خیلی ضعیفه و بدنه محکمی هم نداره

دنا پلاس بهتره از لحاظ کیفیت اما ظاهری تارا بهتره

مبارکشون باشه ب سلامتی استفاده کنن🙏🏻✨️🤍

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

ماشینت چیه شیطون😍

بعدامیگمت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعا فازتون چیه خوشحالی دیگران رو گند میزنین توش اصلا دوچرخه خریده ماشین کنترلی خریده مهم اینه استا ...

وای من واسه ماشین کنترلی که بچهها میخرن بعد باهاش بازی میکنم ذوق مرگ میشم

بعد این پول ماشین که اصلاً حداقل پشتش ۲ سال زحمت بوده رو یه سریا خیلی عادی فرض میکنن

[QUOTE=403324265]من تارا دارم راضیم. ماشین پدرم و همسرم قیمتش چندبرابره ولی اینم دست کمی از اونا نداره. یه عده مهم .دگه سالهااینجایی جو سایتومیدونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تارا خوشگله من دوسش دارم اما میگن کولرش خیلی ضعیفه و بدنه محکمی هم ندارهدنا پلاس بهتره از لحاظ کیفیت ...

من از کولر و بدنش هم راضیم. فضای داخلش هم نسبت به ماشینای ایرانی دیگه بزرگ و جاداره برای منی که صندلی بچه میذارم ایدهاله

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
راست میگیا ساند روف🙏🫣

نه همون سانروف درسته sunroof

معنی کلمه ایش میشه سقف افتابی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "