2777
2789

منم ایران خودرو وبت نام کردم اسممون تارا دراومد تارا مشکی آبنوس

فقط دوسه ماه بنامم بود شوهرم روش نشد بگه بیا بکن بنام من بخاطر همین بهونه اورد این ماشین خوب نیست یکم طلا بفروش میخوام شاسی بخرم شاسی ارژوی بچگیمه سریع فرپخت ۱۱۰۰ بعد فروش متوجه شدیم دویست تومان زیر فی فروخته یعنی ضرر

بعد حدود سی گرم طلا فروختیم گرمی نه که الان شده ۱۲.۴ اینجا هم تقریبا صد ضرر شد رفت یک ماشین شاسی مدل ۹۸ خرید که متاسفانه مشکل موتوری داره رو دستش مونده میگه صد خرج داره

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخصوصاً بچههای زیر ۷ سال که خیلی با افتخار کنترلشو تکون میدن ماشینشون سریع تکون میخوره و لبخند میزنن ...

😆😆😆

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
شایدم باشیم شما از کجا میدونی؟😉

بله🤪

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

منم ایران خودرو وبت نام کردم اسممون تارا دراومد تارا مشکی آبنوس فقط دوسه ماه بنامم بود شوهرم روش ن ...

ای وای

چقدر حیف

ولی کلا نظرات درباره ی ماشینهای مختلف متفاوته

نداره هایما داشت دیشب مهلتش تموم شد

همزمان بودهایمایکماهه اون ۳ ماهه الان چک کردم تمام شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همزمان بودهایمایکماهه اون ۳ ماهه الان چک کردم تمام شده

کاموا جون خوبی

من از سری قبل هنوز ۲۰۷ رو برام زده رزو هنوز بهش امید بستم مث دیونه ها 😭

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

کاموا جون خوبی من از سری قبل هنوز ۲۰۷ رو برام زده رزو هنوز بهش امید بستم مث دیونه ها 😭

سلام یباراینوپرسیدم گفتن اینایی رزرومیمونن هرباراون ماشین توثبت نام باشه اگربرندگان اصلی پول نریزن شانس به رزروا میرسه ممکنه چندماه رزروباشن یبارشانسشون دربیادممکنه رزروباشن هیچوقت درنیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام گلم خوبی خبر داری ایران خودرو ثبت نامی داره یا نه

عزیزتوتایپک خودرو نوشته بودم حتماچک نکردی اتفاقاشرایط وتحویلش خوب بود۳ماهه بودن همه ماشیناداشت البته هایماهم هست که یکماهه

سلام یباراینوپرسیدم گفتن اینایی رزرومیمونن هرباراون ماشین توثبت نام باشه اگربرندگان اصلی پول نریزن ش ...

ممنون گلم 💕

حالا این سری هایما 8نوشتم یکی بهم گفته حدود ۲۵۰ اینا حواله شو میخره منتظرم ببینم کی جواب قرعه کشیا میاد

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

ممنون گلم 💕حالا این سری هایما 8نوشتم یکی بهم گفته حدود ۲۵۰ اینا حواله شو میخره منتظرم ببینم کی جواب ...

انشالله برنده بشی پسرمنم نوشته میگه خواستم شانسوامتحان کنم

تارا باحال نیس که

بعد سالی خریدیماا🤣🤦🏻♀️

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست