2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید خیانت نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 71 پست

توروخدا فقط اخباری که توش قتل و جنایت اتفاق می افته دنبال کن

مثل همین اتفاقی که تو بندرعباس افتاد برو ببین سه نفر آدم به قتل رسیدند برای چی!؟ برای خیانت

برای خودت زندگی کن

سخته ولی شدنیه

آخرش خدا مزدت میده

خدا اونی نیست که چشم رو همه چیز بلنده. من دیدم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیانت نکن اما اگه مجبور شدی لااقل با مجرد برو که در حق زنش نامردی نکرده باشی

من هیچ وقت باکسی که متاهله ازاولم نمیخواستم برم باخودم گفتم حتما چون به من نگاه میکنه زن نداره وقتی فهمیدم گفتم نه وبلاکش کردم ولی بامجردم اشتباهه بنظرم آخرش خودم ضربه میخورم چندساله خیانت میکنه یه باربفهمه من به طرف یه نگاهم کردم میره به همه میگه مشکل اززنمه وجدامیشه ودیگه هیچ کس گناه اونو نمیبینه🥲

دقیقا این وسط بچه هام ضربه میخورن کسی نیست راهنماییم کنه نمیزاره مشاورم برم میگه فقط دیوونه ها میرن ...

متاسفانه آقایان تا حرف مشاوره و...می اید از این حرف ها می زنند، توی ایتا چندتا کانال هست مطالب مفیدی را درباره زوجین بیان می کنه که به بهبود رابطه کمک می کند، اگر خواستی درخواست بده برایت لینک کانال ارسال کنم.

خداشاهده میترسم مثل اون بشم به جون بچه هام قسم تو طول این چندسال حتی قیافه ی یه مردم توذهنم نیست هیچ ...

شرایطط بد لب مرزی هنوز سقوط نکردی حواست باشه دفعه اول عذاب وجدان داری دفعه بعد اصلا نداری الانم چون مرد متاهل بود به خودت اومدی اینم یه نشونه اس انسان جایز الخطاس گلم این بشه تجربه ولی زندگیت رو درست کن خیانت میکنه میدونی و موندی علامت سوال اینه

هرمردمتاهلی که میخادبایکی دوست بشه اولین حرفش خراب کردن زنشه یامیگه زنم سرده درکم نمیکنه زشته شلختس ...

بخدا همینارومیگفت من باور نمیکنم چون اینجا یه خانمم گفت همین حرفارو شوهرتم به اون زن گفته بخدا درسته

بخدا هیچ وقت اینکارو نمیکنم

میدونم روحت زخمی شده درکت میکنم منم حس تورودارم ولی ابنطوری بیشتراسیب میبینی عزیزم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

منم خیانت دیدم ازدواج دوم وعقدم خانوادمم حمایتم نمیکنن اقدام کردم برامهریه هیچی نداره خانوادشون مجبو ...

عزیزم خیلی متاسفم واقعا درکت میکنم من اولین باروقتی بارداربودم متوجه شدم خیلی خیلی سخته

خودت با این کار حس لجن بودن بهت دست نمیده ؟!بیا برو طلاق بگیر ، سالم زندگی کن

بخدا چرا خداشاهده حالم ازخودم بهم میخوره میگو خدالعنتت کنه چرا نگاش کردی اون شوهر یکی دیگه بوده😭

عزیزم خیلی متاسفم واقعا درکت میکنم من اولین باروقتی بارداربودم متوجه شدم خیلی خیلی سخته

😔خیلی درد داره پس بیا منوتو این درد رو ب همجنس خودمون ندیم، برامنم موقعیتش پیش اومد ب دردای خودم فکرمیکنم چطور ب ی زن دیگ درد بدم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

میشه بدونم اصل مشکل کجاست؟ استرس خودتون رو کنترل کنید

اینکه بهم هیچ توجهی نمیکنه نمیزاره هم جداشم خونه به اسم خودمه ولی میگه جداشی خودمو میکشم منم مثل احمقا هربارخیانتشو میبخشم میگم یه وقت خودشو نکشه😢

توروخدا فقط اخباری که توش قتل و جنایت اتفاق می افته دنبال کنمثل همین اتفاقی که تو بندرعباس افتاد برو ...

😔کاش خدا دری بازکنه براماهایی ک تواین شرایطیم دعاکنیدبرامون

چرابعضیازخم زبون میزنن اسی اگر آدم کثیفی بودهیچوقت نمیومدقسم بده جلوموبگیرین خیانت نکنم احسنت بهت ای ...

خیلی ممنون گلم بخدا من نمیخوام مثل شوهرم خیانت کنم دیگه حتی بخاطر انتقامم شده اینکارونمیکنم