زیاد مهم نیست .خود کنکور مهمه اونو رتبت خوب باشه معدل آنچنان اثری نداره
ممنونم عزیزم فقط بایددقیقاالا برای ثبت نام چه معدلی روبزنم ؟اخه هنوز ترم اخرروامتحان ندادم درسهارو تازه من هفت ترمه هم کارشناسی روتموم میکنم میشه لطف کنی راهنماییم کنی قشنگم
ممنونم عزیزم فقط بایددقیقاالا برای ثبت نام چه معدلی روبزنم ؟اخه هنوز ترم اخرروامتحان ندادم درسهارو ...
اخرین معدل کل رو بزن توسایت گلستان هستش .فرقی نمیکنه چند ترمه باشی ولی باید مثلا اگه میخوای کنکور ۱۴۰۵ شرکت کنی تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ تموم کرده باشی وکارشناسی رو گرفته باشی تا اگه قبول شدی بتونی ثبت نام کنی
اخرین معدل کل رو بزن توسایت گلستان هستش .فرقی نمیکنه چند ترمه باشی ولی باید مثلا اگه میخوای کنکور ۱۴ ...
اره عزیزم کاملاتمام میکنم همین اورتمام میشه البته دیگه دی امتحاناتمومیدم قربونت بشم فقط گفتن عکس روهم باید مال سال جدیدباشه امامن مال سال ۱۴۰۱ رودارم ایااین مهمه یانه
اره عزیزم کاملاتمام میکنم همین اورتمام میشه البته دیگه دی امتحاناتمومیدم قربونت بشم فقط گفتن عکس رو ...
فکر نکنم مهم باشه البته اگه قیافت زیادتغییر نکرده ولی فکر کنم اندازه ورنگ زمینه عکس باید اون چیزی باشه که تودفترچه گفتن دفترچه راهنمایه ثبت نام کنکور ارشد رو از سایت سنجش بگیر اگه میخوای خودت ثبت نام کنی تگرم بیرون ثبت نام میکنی لیست مدارکو آماده کنی خود کافینتیه درستش میکنه بقیه شو