2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا زیر بار ازدواج نمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون ذات مرد تنوع طلبه، دخترها هم بهشون پا میدن پسرام میگن به به هر گل یه رنگ و بویی داره..

ی دختره بود تو همیت سایت با ی دکتره دوست بود دکتره باهاش رابطه داشت بنده خدا دوبار سقط کرده بود دیگه رحمش داغون شده بود بعد دکتره بهش گفته بود من بچه دوسدارم تو رحمت داغونه نمیتونم باهات ازدواج کنم

هرچی میکشیم از دست سادگیای جنس خودمونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چون ازدواج تبدیل شده به خیلی عذر می خوام کاسبی بعضی دخترا دنبال پول پسرن مهریه بالا بندازن فوری بعد ...

دخترا به پسرا بدبین و بی اعتماد شدن پسرا به دخترا ....چرا اینطوری شد

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

چون پایین نمیشینن

بالا هم کسی راشون نمیده

دختر ساده و خونه دار با تحصیلات کم نمیخوان (چون باید خرج بدن)

زن با تحصیلات بالا و شغل خوب هم نمیاد با اینا ازدواج کنه اونم توی ایران با این قوانینش

دخترا به پسرا بدبین و بی اعتماد شدن پسرا به دخترا ....چرا اینطوری شد

نگاه به دادگاه خانواده بندازی متوجه میشی الان فک کن خودت پسری بخوای ازدواج کنی کلی باید هزینه کنی بعد اگه همسرت ناسازگار باشه خدایی نکرده خیانت کنه بخوای طلاقش بدی کلی باید هزینه بدی خوب منطقیه؟؟

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

نگاه به دادگاه خانواده بندازی متوجه میشی الان فک کن خودت پسری بخوای ازدواج کنی کلی باید هزینه کنی بع ...

حرفت حقه متاسفانه

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!