2777
2789

عقدیم

همش بهم پیام میده وقت استراحتت خانوم ی زنگ بزن دلم تنگ میشه واست🤨

اخه من مگه دلم تنگ نمیشههههه

والا دست خودم نیست انقد درس دارمممم

بنظرتون با این شوهرم میتونم درسمو خوب بخونم پس فردا به یک شغل برسم یا نه؟🥲 مثلا معلم بشم🥲

ببخشید دیگه زود ازدواج کردم🙂❤️

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسالته مگه

باهاش صحبت کن مثلا بگو عزیزم من ۲ساعت که درس میخونم ۲۰دیقه استراحت میکنم بهت زنگ میزنم تایم های بیکاریمو

یا برنامه ریزیتو بنویس بفرست براش بگو این ساعتا میخوام درس بخونم ب جز این وقتا بقیشو اختصاص میدم به شما

دیگ نمیشه ک بخاطره درس قید شوهرتو بزنی باهاش حرف نزنی یا بالعکس مدیریت زمان انجام بده

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیشکی درباره اش نمیگی(:🌻

عزیزم وقتی شما قبول کردی ازدواج کنی یعنی همه جوانبو سنجیدی

الانم بدون باید براهمسرتم کمی وقت بذاری چون ممکنه اونم سرد بشه شما ک درست برات مهم بوده نباید ازدواج میکردی باید میگفتی اوکی بعد از درسم عقد میکنیم

الان فقط گاهی زیر نظرخانواده هارفت و امد میکنیم

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

تایپیکای قبلتم نوشتینامزدم زنگ نزده

بعد زنگیدی گفته با دوستام بودم شب میزنگم

تو هم قهرکردی گفتی زنگ نزن

اصلا معلومه با خودت چند چندی؟؟

بعدم اون دوستت داره خب زنگ میزنه

سعی کن یه تایم جدا کنی ک باهاش وقت بگذرونی.، اگه زیاددبگی نه نه نمیام، اونم عادت میکنه، دلش برات کمتر تنگ میشه

نه هم کم بیار

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

عزیزم وقتی شما قبول کردی ازدواج کنی یعنی همه جوانبو سنجیدی الانم بدون باید براهمسرتم کمی وقت بذاری چ ...

من اونموقع که عقد کردیم فکر کنم اصلا از مغذم استفاده نکردم

یعنی الان درس خوندنم بی فایدس؟

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم