2777
2789
عنوان

من خیلییییی درس دارم ولی نامزدم همش پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
تایپیکای قبلتم نوشتینامزدم زنگ نزدهبعد زنگیدی گفته با دوستام بودم شب میزنگمتو هم قهرکردی گفتی زنگ نز ...

اون موقع چند هفته پیش بود و الان نزدیک امتحانای دی ماهیم

بعدشم اونجا قضیش فرق داشت من نگرانش شده بودم زنگ نزده بود بعدشم دیدم بخاطر رفیقاش زنگ نزده ناراحت شدم

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

عزیزم وقتی شما قبول کردی ازدواج کنی یعنی همه جوانبو سنجیدی الانم بدون باید براهمسرتم کمی وقت بذاری چ ...

ولی خدایی من دو ساله اخرمه میخوام درس بخونم

اگه خودش کمکم کنه به نفع خودشه تو زندگیمون اگه من شغلی داشته باشم

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اونموقع که عقد کردیم فکر کنم اصلا از مغذم استفاده نکردمیعنی الان درس خوندنم بی فایدس؟

ن عزیزم چرا بی فایدهباهم ب توافق برسید ک سر ساعت هاییباهم درارتباط باشید خوشبخت شید عزیزم

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

ولی خدایی من دو ساله اخرمه میخوام درس بخونماگه خودش کمکم کنه به نفع خودشه تو زندگیمون اگه من شغلی دا ...

موفق بلشی گلم

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن