2777
2789
عنوان

دیگه زدم به سیم آخر

100 بازدید | 21 پست

دارم روانی میشم دیگه ، شرایط زندگی و خانواده مون داغونه ... خونه مون از جهنم هم بدتره...

دانشگاهم تو شهر نزدیک که کمتر از یک ساعت باهامون فاصله داره... هر هفته باید برم خونه . دست از سرم برنمیدارن.. روانی شدم دیگه ..آرزومه یه بار تو راه بمیرم ولی به خونه نرسم ...جایی نمیزارن برم که خواستگار داشته باشم

تو دانشگاه هم چیزی نیست .. پسرای امروزی هم کلا گردن نمیگیرن.. تا الان ترس از ازدواج داشتم و میگفتم ازدواج نمیکنم ولی الان میخوام به هر قیمتی که شده ازدواج کنم که فقط خانواده مو نبینم .

همکلاسی هام هم که کلا بدرد نمیخورن ،بچه هم هنوز

چیکار کنم ؟

فقط یکیشون یه کم میاد دورم که اونم زیاد خوشش از دخترا میاد احساس میکنم.. ظاهراً تو رابطه هم رفته

قبلاً هم دوست دختر داشته

ولی برام مهم نیست همینو تور کنم ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدایی نکرده از چاله نیوفتی توچاه مواظب باش

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

از چاله میخوای بیفتی تو چاه؟!اینا خانوادتن ازشون فراری از شوهر بدرد نخور میخوای کجا فرار کنیخانوادت ...

خانوادم داغونه ، همش دعوا ، بابام روانییه شدیدا

نه بیرونی نه جایی همش زندانی به معنای واقعی

نه حتی تو خونه میتونیم بخوابیم

همش آبرو ریزی و دعوا

شرایط وحشتناکه

من خودم همین الان ته چاهم تا خودکشی فاصله ای ندارم بخدا

دوراز جونت عزیزدلم خداخودش کمکت کنه

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن