2777
2789

توروخدا نرید تا همه چیو بگم حداقل یبار کمکم کنید از شدت ناراحتی سردرد دارم😔

این ۲ سال که نامزد کردم(هنوز عقد نکردیم ) پارسال عید بهم ۸ تومن دادن برا لباس خریدن

تابستونم ۱۴ تومن دادن دیگه هیچی ندادن بهم

نامزدمم فوقش یبار برام کادو گل خرید و دوسه بارم کیک خریده و دوسه تا دستبند بد و دوتا تک پوش النگو از اون بزرگا که هردوتاشون شدن ۱۱۰ میلیون یبارم من و برده کافه کلا و یه گوشی A16برام خریده 😭

سه ماه یبارم ۸۰ هزار میده بهم که بسته اینترنت بگیرم

دیگه نه پول ارایشگاه رفتن میده

نه پول وسیله ارایشی خریدن میده.یه دونه سشوار چرخشیم برام خریده . یبارم تو ولنتاین یه خرس قرمز کوچولو و یه جعبه قرمز واینا برام خرید

اینارو گفتم که دقیق خبر داشته باشید بعد قضاوت کنید

دیگه نه پول میده برم لبمو ژل بزنم یا ناخن بکارم یا روتین پوستی و اینا بخرم یا لباس زیر یا برم لیزر . یا برم باشگاه

پول هیچکدوم از اینارو نمیده منم دخترم این چیزا تو دلم میمونه

بعد قبل از نامزدی خانواده نامزدم گفتن یه خونه نوساز هست بعد عروسیتون برید اونجا الان چند روز پیش مامانش گفت نه یه خونه قدیمی هست پایین شهر برید اونجا (که اون خونه چسبیده به خونه فامیلای نامزدم بدم میاد )

چیکار کنم خسته شدم😔اخه بابامم پول جهیزیه میده جهیزیه کامل بجز تلوزیونو و گاز و مبل

دلم میسوزه برا خودم با اینکه نامزد دارم ولی مثل گداهامیمونم

یک عدد دختر زبروزرنگم

ول کن بابا هرکس به وسع خودش بعد ازدواج که بلاخره باید همه رو بده

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌تجربیاتم رو در هر زمینه ای به اشتراک میزارم خواستید میتونید تگم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارا را از من میشنوی خونه بابا انجام بده ک نگن هیچی نبود اومد با ما یاد گرفت ژل بزنه عمل کنه فلان و بهمان

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

این کارا را از من میشنوی خونه بابا انجام بده ک نگن هیچی نبود اومد با ما یاد گرفت ژل بزنه عمل کنه فلا ...

اخه بابام جهیزیع میخرع دیگ پول از کجا بیاره

تازه خودشون میگن باید بری اون خونه قدیمیه

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببین طلا که خوشبختی نمیاره ،همسر سابق من تو عقد کلی واسم طلا میخرید ،اخرش چیشد جدا شدیم ،اخلاق داشته باشه ،اصالت خانواده داشته باشه ،در یک کلام مرد زندگی باشه کافیه ،ول کن مردم رو .....شاهنامه رو آخرش خوش است

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم