2821
2789

چیکار کنم دلم میخواست یه بینی کوتاه نقلی جمع جور داشتم ولی متاسفانه کوتاه نشده مثل قبله نوکشم خیلی گرد قلمبه اس چیکار کنم خوبه بهش گفتم بودم از قد بینیم کم بشه خودشم قبول کرد قد بینی مثل قبل عمله کوتاه نشده دقیقاً نمیدونم چه غلطی کرده اعصابم خورده مردم عمل میکنن داف میشن بر من فرم اندازه اش همون قبلیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پنجاه روز؟😂😂اون الان خمیره رسما فرمی نداره ک دوسش داشته باشی اصلا

واقعا یعنی فرم اصلیش اینی که میبینم نیست؟

زیادم بد نیستا ولی خوب بازم درکل بجوریه بدبخت مخصوصن این دراز بودنش خیلی رو مخمه خیلی بعد گفته بود باربی برات عمل میکنم ولی هر کی میبینه میگه چه خوب طبیعی عمل کردی:/ درحالی که من در به در دنبال دکتری بودم که طبیعی کار نباشه

واقعا یعنی فرم اصلیش اینی که میبینم نیست؟زیادم بد نیستا ولی خوب بازم درکل بجوریه بدبخت مخصوصن این در ...

الان شدید ورم داره

بافت گوشتی بینیت کاملا نچسبیده به غضروفی ک زیرش تراش خورده در نتیجه شکلش مشخص نیست اصلا

تا یک سالی حتی ببشتر بستگی به نوع بینیت طول مبکشه ابن ورم و اون موقع فرمش مشخص میشه

الان اصلاااا شبیه چیزی ک باید نیست

فقط مرتب چسب بزن

الان شدید ورم دارهبافت گوشتی بینیت کاملا نچسبیده به غضروفی ک زیرش تراش خورده در نتیجه شکلش مشخص نیست ...

وای پس خداروشکر بینیم نیمه گوشتی بوده فک کنم تا یک سال و خورده ای ورم داشته باشم هر چند الان ورم نوکش فقط پیداست حس میکنم بقیه جاها ورم نداره؟ یعنی خودم نمیفهمم ورم داره؟

الان شدید ورم دارهبافت گوشتی بینیت کاملا نچسبیده به غضروفی ک زیرش تراش خورده در نتیجه شکلش مشخص نیست ...

به نظرت ورم بخوابه کامل مثلا معلوم میشه چقدر از قدش کوتاه کردع؟ ورم تو قد بینیم تاثیر داره؟ ورم خوابید کوتاه دیده بشه؟؟

وای پس خداروشکر بینیم نیمه گوشتی بوده فک کنم تا یک سال و خورده ای ورم داشته باشم هر چند الان ورم نوک ...

کل بینیت تو ورمه منتها چون گوشتبه نوکش بیشتر مشخصه ک بزرگه

بعدم بینی از بالا به پایین ورمش بعده ماها شروع میکنه به خوابیدن و نوک بینیت آخرین جاییه ک ورمش میخوابه

حالاحالاها جلوی آینه نرو و بهش گیر نده صبر کن فقط