2777
2789
عنوان

دوسش دارم همه ی دسترسی‌های آنلاینشو مسدود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست
از بلاکی درش بیار

قدرمو ندونست

یه بحث هم نشده بود بینمون چندتا سوال پرسیدم گفت سوال پیچم نکن بعد درست جواب نمیداد منم گقتم فکر کنم میخوای من دور شم سین کرد هیچی نگفت بعد از دو روز پیام داد در حد ی کلمه استیکر بعدش جواب ندادم فرداش باز ی دو کلمه فرستاد بعد جوابشو ندادم پاکش کرد پیامشو بعد بلاکش کردم بعد از دو روز پیام داد بیداری ج ندادم فرداش نوشت نیستی شماره شم بلاک کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه ولی بی خبر رفتن ته بی شرفیه

قدرمو ندونست

یه بحث هم نشده بود بینمون چندتا سوال پرسیدم گفت سوال پیچم نکن بعد درست جواب نمیداد منم گقتم فکر کنم میخوای من دور شم سین کرد هیچی نگفت بعد از دو روز پیام داد در حد ی کلمه استیکر بعدش جواب ندادم فرداش باز ی دو کلمه فرستاد بعد جوابشو ندادم پاکش کرد پیامشو بعد بلاکش کردم بعد از دو روز پیام داد بیداری ج ندادم فرداش نوشت نیستی شماره شم بلاک کردم

قدرمو ندونستیه بحث هم نشده بود بینمون چندتا سوال پرسیدم گفت سوال پیچم نکن بعد درست جواب نمیداد منم گ ...

کار درستی کردی اگه بخواد میتونه باهات ارتباط میگرفت احتمالا فک میکنه خودت دوباره برمیگردی بهش

قدرمو ندونستیه بحث هم نشده بود بینمون چندتا سوال پرسیدم گفت سوال پیچم نکن بعد درست جواب نمیداد منم گ ...

بلاک نمیکردی فقط بی تفاوت میشدی و یکم فاصله میگرفتی ک ببینی اون چیکار میکنه

الان ک راه ها رو بستی چجوری میخوای بفهمی ک حرکتی میزنه یا نه

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀