2777
2789
عنوان

میخوام کلیه ام رو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دلم گرفت

بحق آبروی فاطمه الزهرا که خدا خودش درهای خیروبرکت و روزی رو به روتون باز کنه

کاش محله های پایینتر یا روستا زندگی کنید ولی کلیه نفروشید

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

الان ما گاهی لنگ ۲ تا ۳ میلیون می مونیم

بجاش میتونی تخمک اهدایی بشی ک بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون میگیرن هر تخمکی رو

ولی آمپول هاش ک داخل ناف و باسن میزنن خوب نیستن و باعث مشکلات هورمونی میشن

یا اگه تاحالا زایمان کردین میتونید رحم اجاره ای بشید ۳۰۰ میلیون بهتون میدن وقتی بچه ب دنیا اومد و دادیش به خانوادش

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خدا لعنت کنه کسایی رو که باعث شدن تا بعضی ها بخاطر فشار زندگی دست به فروش کلیه بزنن

تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

خونت و بفروش

ماشینت و بفروش

نشد جفتتون دو جا کار کنین

کلیه بفروشی؟

افرین بفروش دیالیز بشی پس فردا هم شوهرت بره داماد بشه تو خونه ای که با کلیه تو پایدار مونده با زن جدیدش زندگی کنه

نشد تگت کنم

تو گوگل بنویس تبادل نظرهای رنگزیتونی نی نی سایت = تنها تاپیکم = در مورد نحوه ی ختم سوره ی مزمل برای افزایش رزق و روزی هیت

تلاوت روزانه ی سوره ی ذاریات / به شدت روزی رو افزایش میده /

اصلا هم نیاز نیست عربیشو بخونی ترجمه ی فارسیشونو بخونی هم میشه

نکن اینکارو عزیزم بایه کلیه نمیشه زندگی کرد

انشالله زندگیتون روب راه میشه خدابزرگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خیلی دلم گرفتبحق آبروی فاطمه الزهرا که خدا خودش درهای خیروبرکت و روزی رو به روتون باز کنهکاش محله ها ...

ممنونم عزیزم بابت دعای خوبت انشاالله چندین برابر خیر ببینید.اتفاقا پایین ترین حد ممکن رو در نظر گرفتیم ،اصلا امکان جای بالاتری رو هیچ وقت نخواهیم داشت ،فقط میخوایم یک سقفی داشته باشیم که بچه هامون بعدها لنگ خونه نمونن

نشد تگت کنم تو گوگل بنویس تبادل نظرهای رنگزیتونی نی نی سایت = تنها تاپیکم = در مورد نحوه ی ختم سوره ...

مممنونم عزیزم،حتما انجام میدم،البته قبلا ختم ها و چله های دیگه گرفته بودم که متاسفانه تاثیر نداشت

بخاطر مشکل حاد مالی ،داستانش مفصله .من و همسرم هر دو شاغلیم چندجا و برای اینکه بتونیم یک خونه عادی د ...

بهر حال سختی های پس از خرید خونه ست چند سال بگذره می افتید رو روال.... عمل کلیه به شدت سخته و ممکنه اولش از چاله در بیای ولی بعدش می افتی تو چاه .

بازم خدا رو شکر از اجاره نشینی راحت شدید صبور باشید این دورانم میگذره.

برای خورد و خوراک بچه ها از مسجد و حسینیه محلتون کمک بگیرین.

بجاش میتونی تخمک اهدایی بشی ک بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون میگیرن هر تخمکی رو ولی آمپول هاش ک داخل ناف و باسن ...

راستش اینو اصلا نمیتونم،من به بچه وابسته میشم ،بعدم شوهرم اصلا فکر نکنم اجازه بده ،حتی با همین کلیه هم موافق نیست