2777
2789
عنوان

کاش یکی که خبر داره و وارده نیومد میگف طلا میریزه یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روی یازده که بود هزغر بار تاپیک زدم ولی نتیجه نکرفتم. تا اینکه اومد رو ده و چهارصد خرید زدم

ببخشید می پرسم، آنلاین خریدی ؟ آخه میگید خرید زدم.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مردم اعتراض دارن . چرا میگی ندارن فکر می کنی نمایندگان مجلس از خودشان میان میگن نه بابا . مردم اعترا ...

نه عزیز من بحثم اونایی هست ک رفتن رای دادن به باعث و بانی این وضعیت الانم ساکتن

نه عزیز من بحثم اونایی هست ک رفتن رای دادن به باعث و بانی این وضعیت الانم ساکتن

آها عزیزم. متاسفانه حتی خیلی هاشون تا الان. به اینکه این شخص رای دادن خوشحالند. عزیزم که کسانی که هم رای ندادن هم جز مسببین این وضع هستند خود همین شخص گفت کسانی که رای ندادن انگار به من رای دادن چون. باعث شدن چون این طوری با کمکی شد تا من بالا بیام . متاسفانه این شخص بالا اومد و ریس جمهور شد و زندگی بر ما مردم سخت کنه. رهبر به دولت و ریس مجلس میگه تقویت ارزش پول ملی . اینها عمدا دلار بالا میبرن . حالا متوجه شدی چرا داشتن اون شخصی که برنامه داشت همش تخریب میکردم چون اگه اون میومد همه چی توی جیب مردم می رفت. جلوی فیلد را بانکها را میگرفت به مردم وام میداد و. به خانم های خانه دار پولی به حساب واریز میکرد و سفر سه روزه رایگان و تقویت ارزش پولی ملی و حتی برای بورس و..... برنامه است اون شخص. بیش از 11ساله که به چندین استان و شهر و روستاهای کشور سفر کرده و مشکلات آنها را از نزدیک لمس کرده و براشون برنامه داشت.حتی برای آب و برق و گاز هم برنامه داشت . ما باید فقط مطالبه گری کنیم از طریق نمایندگان شهر مون. چون وقتی مردم از. طریق نمایندگان شهرشون مطالبه گری کنندهم ریس جمهور و دولت و هم ریس مجلس حتی فشار قرار میگیرن و مجبور میشن رسیدگی کنند.