2777
2789
عنوان

کاش یکی که خبر داره و وارده نیومد میگف طلا میریزه یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 40 پست
حتی اگر پایین بیاد نهایتش برای اصلاح باز میره جلو اینکه میگی یک میلیون یا چند میلیون پایین بیاد ...

بعلههه دقیقا درست میگین شما واقعا اون ۱۶ میلیون بدبختمون کردن با انتخاب شایسته شون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نقره دارم. نقره چقدر گرون شده ؟

نمیدونم عزیزم اما نقره تزئینی هم میخرن ولی نه اونقدرا که فکر کنی ساچمه و اینا هم دردسر خریدنش مثل طلا که وکیوم داده و حالت سکه هست نقره هم اون شکلی داره بری طلا فروشی بگی نقره میخوام اون مدلی بهت میده شمش نقره

ببین فعلا نه اصلا پایین نمیاد اگه حتی یک گرم میخوای بخری بخر ، اگه نه که هیچی ولی فعلا پایین نمیاد ...

پول کمی دارم در حد دوگرم میشه الان از ۵ ۶ تومن تا الاننشستم و هی رف بالا

ببین اگه نگاه کنی به قیمت ها متوجه میشی همیشه اینجوریه یهو میره بالا دوباره میاد پایین سری بعدش قیمت ...

آره دقیقا ی تومن میره بالا بعد ی ذره میاد پایین دوبرابرش میره بالا

لعنت بهشون آخه تو ی سال اینقدر افزایش؟😔

۳ تومن بود همه میگفتن گرونه کی میخره حالا ۱۲ و خورده ای دیگه مردم چی بگن طرف بخواهد متاهل شه همون حلقه نامزدی اول کاری ۳۰ تومن میشه حالا بماند ک سن ازدواج چقدر رفته بالا

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

آخخ گفته دلمخونه از دستشگند زده تو همه چی هیشکیم اعتراضی نداره

مردم اعتراض دارن . چرا میگی ندارن فکر می کنی نمایندگان مجلس از خودشان میان میگن نه بابا . مردم اعتراضهاشون به صورت مطالبه به نمایندگانشون منتقل می کنند. نمایندگان مجلس مطالبه گری می کنند. و در مجلس بیان می کنند . البته ما می بینم چه کسانی. سکوت نکرده آمن و از حق مردم دفاع کردن و چه کسانی سکوت کرده اند و این نباید از یاد ببریم .انتخابات هم برای ریاست جمهوری مهمه و هم مجلس و....... باید به کسانی رای داد که صدای ما مردم هستند و مطالبه گری میکنند. دیدی حتما کسانی که مطالبه گری میکنند برای اجرای حق مردم برخی ها علاوه بر این که از حق مردم دفاع نمی کنند در صد در تخریب آن مطالبه گر و. تضعیف آن هستند

ببین عزیزم خریدن طلا هیچوقت ضررنمیزنه بهت اگه همون موقع که میگیمیخریدی ضررت کمتر از الان بود بر فرض خریدی و ضرر کردی موقع فروش مثلا گرمی ۱۰ خریدی گرمی۹ و ۵۰۰ فروختی ،خب تو اینهمه مدت نخریدی که ضررت بیشتر شده

نگاه کن هر پولی داشتی تبدیل به طلا بکن یعنی حتی اگه دو تونن داشتی با هممو دو تونن. طلا بخرم در حد چند سوت .

نمیدونم عزیزم اما نقره تزئینی هم میخرن ولی نه اونقدرا که فکر کنی ساچمه و اینا هم دردسر خریدنش مثل طل ...

نه من خودم نقره دارم و نقره ام قدیمی است . از زمانی که دانشجو بودم مادرم برم گرفت. اون زمان هم گرون برام خریده. فقط میخواستم قیمتش بدونم. ممنونم عزیزم.

۳۰ تومن؟رینگ ساده ۳ گرمی هم ۴۰ درمیاد

در کمال خوش باوری گفتم ۳۰ تومن طرف ی لقمه نون داره میخوره پیش خانواده سر بی دردسری داره میزاره رو بالشت

دیگ با این همه دردسر مشکل کمتر کسایی هستن ک فکر ازدواج هستن از در دادسرا رد ک میشه ادم ۸۰ درصد شکایت ها مربوط به طلاق شده !!

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)